Bizden Haberler Son Dakika 

Tüyad Dernek Başkanlığından Duyuru

237690Genel kurul günü olan 14.04.2013 günü dernek merkezinde yapılan toplantıda çoğunluk sağlanamadığından, genel kurul 21.04.2013 Pazar gün saat 13 te dernek merkezinde yapılmak üzere toplantı sona erdi.

Gelen üyelerle derneğin faal olarak devam etmesi ve daha başarılı olması için yapılan istişarelerde ortaya çıkan sonuç, daha radikal kararlar alınması dernek yönetiminin hem maddi hemde manevi anlamda desteklenmesi aksi halde derneğin kapanmaya doğru sona yaklaştığı noktasında birleşildi.

Yapılması gerekenler aşağıdaki başlıklar altında toplanarak, 21.04.2013 tarihinde gerçekleşecek olan nihayi genel kurulda siz değerli üyelere sunulacak.

1) Genel kurula sunularak üye çıkarma işleminin yönetim insiyatifine verilmesini tüzüğe koydurmak

2) 370 cıvarında olan üye sayısını 100 cıvarında tutarak daha aktif üyelik ve kontrol edilebilir üye sayısına sahip olmak.

3) Yıllık aidat bedelini 150 TL ye çıkarıp, derneğin bütün faaliyetlerinden (lokal,mesaj,düğün davetiyesi, özel mesajlar, sosyal aktiviteler, yardımlaşma ve eğlence geceleri, hertürlü organizasyon v.s) sadece üyelerin faydalanması.

En büyük tüzel kişiliğini (BELEDİYE) kaybeden TÜRKELLİ köyünün, elinde kalan TEK TÜZEL KİŞİLİĞİ olan DERNEĞİNİ kaybetmeme adına gerekli hassasiyeti göstererek farklı çözüm önerileriyle GENEL KURULA katılımınızı beklemekteyiz.

TÜRKELLİ DERNEK YÖNETİM KURULU

 

 

En son Haberler