Son Dakika Spor Gündemi 

Fatih Karagümrük 0 Beşikdüzüspor 2″Video & Foto”

314.04.2013 Pazar günü Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadında final havasında bir futbol izledik.Sitemizden’de yaptığımız cağrılara dikkate alan sitemiz takipcileri Beşikdüzüspor tarafına ayrılmış alanı doldurdu.Tahminen 300 kişi ile izldğimiz muhteşem futbola 2 golle’de süzleyince neşemize neşe katıldı.

Maca hırslı başlayan kazanma istek ve arzusu her hallerinden belli olan bir 11 yürek vardı sahada 90 dakika bu isteği hiç kaybetmediler.Müsabakanan ilk yarısında ortada giden bir mücadele olmasına rağmen yapılan bir atakta Karagümrük kalecisi Volkan’ın yapacağı hiç bir şey kalmadı ve temsilçimiz Beşikdüzüspor 29.dakikada Tolga Kara’nın ayağından 1-0 öne geçti.

İkinçi yarıya aynı hırs ve arzu ile başlayan temsilçimiz skoru koruyup  atakları sürdürürken ikinci yarının hemen başında ceza sahasında gole giden futbolcumuzu düşüren Cihan Kaan Kaptan ikinci sarı ile oyun dışında kaldı aynı zamanda macın orta hakemi Oğuz Kaan Turan penaltı noktasını gösterdi .52.dakikada penaltı kullanıldı kaleciden dönen topu kafa ile tekrar fileler ile buluştu durum 2-0 oldu.

Golden sonra 10 kişi kalmasına rağmen ev sahibi Karagümrük spor 90.dakikaya kadar kurduğu baskı sonuç getirmedi ve Fatih Karagümrük 0 Beşikdüzüspor 2 olarak müsabaka sona erdi.

Alınan bu galibiyetle 14. sıraya yükselerek toplamda 33 puana ulaşan ilçemiz temsilçisi Beşikdüzüspora kendi evinde oynayacağı Kırıkhanspor mücadelesinde başarılar diliyruz.

En son Haberler