Son Dakika Spor Gündemi Yöresel Haberler 

Kaymakam Alaattin Aktaş’ın Beşikdüzüspor Daveti

bsporposter14.04.2013 Pazar günü saat 14.30 da Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadında final havasında geçecek olan Fatih Karagümrük ile Beşikdüzüspor arasında oynanacak futbol müsabakasına tüm  Beşikdüzüspor’a gönül veren herkesi davet ediyorum.
Alaattin AKTAŞ / Beşikdüzü Kaymakamı

Turkiye-Spor-Toto-3Lig-1Grup’ta mücadele eden ilçemizin temsilçisi Beşikdüzüspor’a bu hafta pazar günü oynayacağımız futbol müsabakasında Beşikdüzüspor’a desdek vermek için gurbette bulunan tüm hemşehrilerimizi Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadına bekliyorum.

Uzun süren mücadelemizin sonuna yaklaştığımız bu haftalarda bizim için kader anı  ve final havasında geçecek olan Fatih Karagümrük ile Beşikdüzüspor mücadelesi süresince çoşku ve desdeklerinizi bekliyoruz.

Cengiz KARADENİZ /Beşikdüzüspor Kulüp Başkanı

Uzun süren maraton sonunda 3.Gurup’da kalma mücadelesi veren ilçemizin gururu Beşikdüzüspor’a her zamankinden daha çok desdek olmamız gerekmektedir.Bu zenon içinde İstanbul’da son macı olan Beşikdüzüspor’a desdek için ,tek yürek,tek gönül olarak kenetleşelim hedefin mutlak galibiyet olduğu bu haftada sahada mücadele eden genç yürekleri yanlız bırakmakayım.

Tarih : 14.04.2013   Saat : 14.30

Yer : Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı   Haritalı Tarif İçin Tıklayınız

En son Haberler