Bizden Haberler Fotoğraflarımız Kişisel Fotoğraflar Sağlık Haberleri Son Dakika 

Ahmet Kılıçarslan’a Ziyaret

886527_310480119077400_2106461914_oResullü köyü sakinlerinden Emin hafızın Mehmet’in oğlu Ankara’da ikamet eden Hacı Ahmet Kılıçarslan’ı Resullü köyünden 19 kişilik bir gurup Ankara’da evinde ziyaret ettiler.

Kısa bir süre önce rahatsızlanan Ankara’da hastanede tedavi gördükten sonra evinde tedavisine devam edilen Resullü köyünün sevilen simalarından Ahmet Kılıçarslan’ı Beşikdüzü belediyesinden tahsis edilen bir araçla takriben 19 kişilik bir gurup pazar günü evinde (24.03.2013) ziyaret ettiler.

Kendisini ziyarete geleceklerini öğrendikten sonra sevinç ve heyecandan sabaha kadar uyumadan misafirlerini bekleyen Ahmet Kılıçarslan’ın sevinci ve mutluluğu gülümseyen yüzüne ve gözlerine yansıdı.Ziyaret sırasında duygulu anlarında yaşandığı misafirlik günün ilerleyen saatlerinde sona erdi.Resullü köyünden gelen gurup akşam saatlerinde Ankara’dan Beşikdüzü’ne hareket ettiler.

Birlik ve beraberlik örneği örneğine vesile olanlara ve https://oguzlular.com Ailesi olarak Hacı Ahmet Kılıçarslan’a Acil şifalar diliyoruz.

Hacı Ahmet Kılıçarslan İle İlgili Diyer Haber İçin Tıklayınız

En son Haberler

2 Thoughts to “Ahmet Kılıçarslan’a Ziyaret”

  1. HACI AHMET-OSMAN KILIÇARSLAN-ANKARA

    DEĞERLİ KARDEŞİM AHMET’İN RAHATSIZLIĞI SÜRESİNCE GEREK YURT İÇİNDEN VE GEREKSE YURT DIŞINDAN BİZZAT ZİYARETİMİZE GELEN VE MAZERETLERİ NEDENİYLE GELEMEYECEK DURUMDA OLUP TELEFONLA ARAYARAK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETİP BİZDEN HAYIR DUALARINI ESİRGEMEYEREK ÜZÜNTÜMÜZÜ PAYLAŞAN TÜM EŞ, DOST,HEMŞERİ VE AKRABALARIMIZA; BİLHASSA RESULLÜ KÖYÜ HALKINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR,EN İÇTEN SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ. AHMET’İN SAĞLIĞININ DÜZELMESİNDE SİZLERİN DUALARININ ÇOK AMA ÇOK KATKISI OLDUĞUNA İNANIYORUZ. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.ZİYARETLERİNİZİ CENAB-I ALLAH HAC ZİYARETİ GİBİ KABUL ETSİN İNŞALLAH.

  2. ergül geçmiş olsun mesajı

    Dayımu çok geçmiş olsun seni çok iyi gördüm çok sevenin varmış 750 km mesafeden seni ziyarete gelenlerin olmuş ne mutlu bu günlerde hatırlanmak çok güzel

Comments are closed.