Son Dakika Yöresel Haberler 

Köylerdeki Hırsızlıklar”Tartışma konusu”

hirsizÖncelikle tüm  köylerimizde yaşanan hırsızlık olayındaki  mudurlara tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Benim çocukluğum hep köyümde geçti yıllar yılı köylerimizde bu günlerde yaşadığımız gibi hırsızlık olayları hiç duymadım,yaşamadım yıllar ilerledikçe değişen her şey gibi yaşantımızda değişmeye başladı değişen bu yaşantımıza dışarıdan hiç tanımadığımız kişi yada kişiler müdahale eder olmaya başladı peki nedir bunun sebebi ?Tabi dışarıdan dedik bunada şahit değiliz !

Yaşanan hırsızlıklarda kulağımıza gelen genel olarak evlerin karıştırıldığı nakip para veya ziynet eşyası arandığı doğrultuda .İlk hırsızlıkta genelde bakır eşyalar alındı daha sonra pompalı tüfek vs alındı son olarak sadece evler karıştırıldı nakit para veya ziynet eşyası arandığı tahmin ediliyor.Köylerimize ne Oldu ?

Evlerin kapıları kırıldı,camları kırıldı,pencereleri açıldı hatta demir korkuluklar yerinden çıkarıldı veya kesildi bütün bunlar olurken bizler kişi yada kişileri (Olay esnasında değil harici olarak) görmedik’mi yoksa gördükte sen kimsin diye sormadıkmı işte bütün bunları konuşalım..

Yaşanan bu hırsızlıklardan sonra Jandarma,Köylerin muhtarları nasıl bir tedbir aldılar veya almaları gerekmektedir ?

Vatandaş olarak bizler nasıl bir tedbirler almalıyız.?

Yaşanan bu hırsızlıklarla ilgili  konuşmak ,tartışmak, fikrini beyan etmek isteyenler lütfen YORUM YAZ bölümüne düşüncelerini aktarabilirler.

 

 

En son Haberler