Bizden Haberler Son Dakika 

Oğuz Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

sam_1287 sam_1290Oğuz (Türkelli) Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Trabzon Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Şakir YENİGÜN makamında gerçekleştirilen imza töreninde, 7 belediye işçisinin alacağı ücret artışı belirlendi. Belediye Başkanı Şakir YENİGÜN, törende yaptığı konuşmada, insan odaklı bir politika izlediklerini ve işçi alacakları konusunda çok hassas olduklarını belirtti. Emeğe saygı göstermeyenlerin kendilerine de saygısı olamayacağını ifade eden Belediye Başkanı Şakir YENİGÜN,”Biz sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman emeğin ve çalışanların yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz” dedi.

Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan ÖZTÜRK ‘de belediye çalışanı 7 üyelerinin haklarını koruduklarını ifade ederek, “Belediyeler içerisinde işçilerin hak ve alacakları konusunda en sorunsuz Belde Belediye Oğuz (Türkelli)dir.Bunun için belediye başkanına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şakir YENİGÜN ile Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan ÖZTÜRK toplu iş sözleşmesini imzaladı. Belediye Personeline %14 zam verildi.

Kaynak :www.oguz.bel.tr

En son Haberler