Son Dakika Yöresel Haberler 

Uykudan Uyanıp Ne Zaman Hizmet Edecekler

3017694354MHP Beşikdüzü İlçe Teşkilatı adına Başkan Yardımcısı Kazım Zıp, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti ilçe Teşkilatının Beşikdüzü’nün sorunlarına sahip çıkamadıklarını söyledi.

Zıp, “Elimizdeki bütün kazanımlar tek tek giderken, kimsenin sesi çıkmıyor. Ne merkezi yönetim, ne yerel yönetim Beşikdüzü’ne sahip çıkmıyor. Halimiz içler açısı. Adliyemiz gitti. Sesimiz çıkmadı. Yıllar önce adliye binası için yer, proje, para hazırdı. İlgisizlikten onu da elimizden kaçırdık. Sesimizi çıkaramadık. Çıkardıksak ta duyuramadık.”dedi.

Bunlar Kaymakamlığı da kapatırlar

“Etkisiz, tepkisiz bir toplum olduk. Bütün olaylara duyarsız kaldık. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığını savunur olduk. Bu yaşananların ucunun bize dokunduğunu farketmez olduk.”diyen başkan yardımcısı Kazım Zıp açıklamasını şöyle sürdürdü. “Yüksek Okulun bölümleri kapandı, kimsenin haberi yok. Vatandaş tepki göstermesin diye hemen arkasından süslü açıklamalar geldi. Yok efendim! Telafi edilecek. Yok efendim! Sosyal bölümler açılacak. Ne zaman? İleriki yıllarda. Yani tarih yok. Beş-on sene sonrada olabilir. Neymiş efendim! Öğrenci sayısı azmış. Öğrenci yok ise, Tonya’ya yüksek okul niye açıyorsunuz. Oraya öğrenci nereden bulacaksınız? Tonya’daki esnafa da aynı eziyetimi çektireceksiniz. Böyle giderse yakında kaymakamlığımızı da kapatırlar. Bunlardan herşey beklenir.”

Proje üretecek kapasiteleri yok!

Zıp, “AK Parti ilçe Teşkilatı günü kurtarma peşinde, gerisi önemli değil mantığı ile hareket ediyor. Beşikdüzü’nün içinde atıl vaziyette bir eski Ticaret Lisesi, Tekel binası, bir Tarım Kredi kooperatifin gübre deposu var. Allah için şehre yakışıyorlar mı? Bunları değerlendirecek bir proje üretecek kapasiteniz yok ise, bakanlarımız, milletvekillerimiz var. Onlardan destek alıp, sorunu çözün. Çözemiyorsanız, o koltukları boşuna işgal etmeyiniz.”

Bestt Otel çürüyor

Zıp, “Bir Bestt otelimiz var. İllede ‘satacağız’ diye tutturdular. İki defa ihale edildi. Talipli çıkmadı. Bu kadar güzel tesis çürümeye terk edildi. Bu tesis hastane, sosyal tesis, huzurevi v.s olarak değerlendirilebilir. Bırakın kiraya verin. Sadece su parası bile belediyeye ciddi katkısı olur.”

Poz verip fotoğraf çektiriyorlar

Zıp, “Sorunları çözmek için herkes taşın altına elini koysun. Siz yapamazsanız, başkaları gelip yapacak. Siz yapın sizin eseriniz olsun. Beşikdüzü’nün hali ortada. Kimse çivi çakmıyor. Çamuruna taş atandan Allah razı olsun. AK Parti İlçe Teşkilatının bir şeyden haberi yok. Onlar sadece poz verip fotoğraf çektiriyorlar. Onlar hala kış uykusundalar. Ne zaman uyanıp hizmet edecekler. 2014 yılı Mart ayında vatandaşın tokadını yediklerinde uyanacaklar.”

www.besikduzugazetesi.com

 

En son Haberler