Son Dakika Spor Gündemi 

Beşikdüzü Şahlandı Bir Kere

75666Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Beşikdüzüspor için ilk yarı adeta kabus gibi geçti. İlk yarıyı ligin dibine demir atarak tamamlayan Mavi-Beyazlılar için ikinci yarı öncesi pek iyi yorumlarda bulunulmuyordu. Trabzon spor kamuoyu tarafından Beşikdüzüspor’un ligde kalmasının bile çok zor olacağı şeklinde yorumlar yapılıyordu. Ama Beşikdüzüspor’da futbolcular ikinci yarının başlaması ile birlikte herkese en iyi cevabı sahada vermeye başladılar.

UMUTLAR ARTTI
İkinci yarıya deplasmanda Gölcük beraberliği ile başlayan Beşikdüzüspor, bir diğer hafta evinde konuk ettiği maçta ise Siirtspor’u yenme başarısı gösterdi. Ardından Orhangazi deplasmanından 1 puanla dönen Mavi-Beyazlılar, önceki günde Tekirova’yı devirerek haftayı çok önemli bir 3 puanla kapattı. Son 4 maçında 8 puan toplamayı başaran Beşikdüzüspor, haftalar sonra küme düşme potasının üzerine çıkarken, ligde kalma umutlarını daha da artırdı.

İŞİ SIKI TUTACAĞIZ
Teknik direktör Gökhan Uzungüngör, kendileri için ligin yeni başladığını söyledi. Uzungüngör, “İlk yarıda yeterince puan kaybetmiştik. Bu nedenle 2. yarıda bu puan kayıplarını telafi etmeliydik. Son Tekirova maçımıza da bu duygularla çıktık. Maçtan 2-1 galip ayrıldık ancak skor daha da farklı olabilirdi. Son haftalarda aldığımız üst üste başarılı sonuçlarla ligde rakiplerimizle olan şartları eşitledik. Bundan sonra işimizi çok daha sıkı tutacağız. Bu sezon tek hedefimiz ligde kalmak” dedi.

Günebakış

En son Haberler