Bizden Haberler Son Dakika 

Oğuz Köyleri Derneği “Toplu Sünnet Şöleni”ne Hazırlanıyor

sunnet hazirlikBeşikdüzü Oğuz Köyleri Dernek Başkanı Kazım Zıp, 2013 Haziran ayı içerisinde toplu sünnet şöleni düzenleyeceklerini açıkladı.

Dernek Başkanı Kazım Zıp “Toplu Sünnet Şöleni” ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Oğuz Köyleri’nin köy ve mahalle muhtarlarıyla görüşerek sünnet olabilecek çocuklarımızı belirleyeceğiz. Oğuz Köyleri’nden gelecek müracaatlarda yeterli sayıya ulaşamazsak, Beşikdüzü’nün diğer köy ve mahalle muhtarlarıyla görüşerek katılımın yeterli sayıya ulaşması yönünde çalışma yapacağız. Çocuklarımız tamamen modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz olarak sünnet ettirilecek. Haziran ayında yapmayı planladığımız “Toplu Sünnet Şöleni” ile birlikte çocuklarımız delikanlılığa ilk adımlarını atmış olacaklar. Şölende çocuklara sünnet kıyafetleri de hediye edilecek. Ayrıca şölen esnasında düzenlenecek çeşitli etkinliklerle de çocuklarımıza güzel anlar yaşatmak istiyoruz.” dedi.

Oğuz Köyleri Dernek Başkanı Kazım Zıp ayrıca, şölen sonrası Beşikdüzü Doğuz Gözaçan Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyecekleri ve tüm vatandaşların davet edileceği eğlence programıyla da çocuklara ve ailelerine unutamayacakları bir gece yaşatmak istediklerini belirtti.

Dernek Başkanı Zıp, talep olması durumunda sünnet şölenini geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Sünnet olacak çocukların velileri, nüfus cüzdanlarıyla birlikte Beşikdüzü Oğuz Köyleri Dernek Başkanı Kazım Zıp’a kayıtlarını şimdiden yaptırabilecekler.

İrtibat tel:

Kazım Zıp: 0535 330 25 65

doğruhaber61

En son Haberler

One Thought to “Oğuz Köyleri Derneği “Toplu Sünnet Şöleni”ne Hazırlanıyor”

  1. şenol zıp

    dernek başkanı sayın kazım zıp’ın sosyal sorumluluk projesi için kendisi ve dernek yönetimini canı gönülden tebrik ederim.

Comments are closed.