Bizden Haberler Son Dakika 

Aruz & Resullüköyünde Hırsızlık Oldu

trabzonda-hirsizlik-iddiasi-941Tam zamanı belli olmamakla birlikte bu hafta sonu Aruz ve Resullü köyünde hırsızlık olmuştur.Köylünün bugün haberi olması ile jandarmaya haber verilmiş yapılan incelenemelrde kişi veya kişilerin Açıl’lı mahallesinde Asiye Kot,Mehmet Ali Açıl,Rahmetli Ahmet Açıl ve Zekiye Açıl’ın evine giren kişi veya kişiler evin altını üstüne getirmişlerdir.

Aruz köyündede Miluğun Ramazan Aydın,Asim  Dübüş, Yaşar Oğuzhan’ın evlerine girerek bazı değerli eşyaları almışlardır.Yapılan incelemede Kişi veya kişilerin önce Aruz köyüne ordan Resullü köyüne geldikleri tahmin edilmektedir.

Köylerimizde gecen senede yaşanan hırsızlık olayı tekrarlamıştır.Yapılan değerlendirmede gecen seneki kişi veya kişilerin  olma ihtimali düşünülmektedir.

Geçen sene olduğu gibi bakır eşya peşinde olmayan hırsızlar evlerden bazı değerli eşyaları alarak kayıplara karışmışlar.Her iki köyde jandarma ekipleri köye gelerek gerekli incelemeler yaparak kayıp eşyaları kayıt altına almışlardır.

Geçmiş yıllarda hırsızlığın yaşanmadığı köylerimizde son 2-3 yıldır yaşanan hırsızlıklar karşısında düşünmeliyiz daha dikkatli tedbirli olmalıyız köylerimizde gezen yapancılara ,fındık zamanı gelen yöğmiyeceilere dikkat etmeliyiz.

Evlerine hırsız girenlerin hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Tez zamanda bulunarak adalete teslim edilmesini temenni ediyoruz…

En son Haberler

2 Thoughts to “Aruz & Resullüköyünde Hırsızlık Oldu”

  1. Mesut

    Evimize girerek bizi hem maddi hemde manevi zarara ugratankari Allaha havale ediyorm.Allah onlari bildigi gibi yapsin insallah.

  2. rabiye

    Bu gibileri dar ağcında sallandıracan eskiden kapılarımız açık uyurduk dağlarda yaylalarda ne oldu bu insanlara ne hale geldik umarım bi gün bunları yapanlar kendi kazdığı kuyularına düşerlerrr

Comments are closed.