Son Dakika Yöresel Haberler 

Sitemiz Takipcilerine Duyuru

oguzlularBildiğiniz üzere sitemizin sisteme kayıt yaptıran takipçilerimize yönelik ücretsiz Sms hattı ile haberleri (vefat,düğün,sağlık v.b)sizlerin cep telefonlarına göndermekteyiz.Burada amacımız en hızlı bir şekilde iletişimi sağlamaktır.Herkesin her an bilgisayar başında veya bilgisayarının olmadığını düşünerek SMS mesaj hattı ile haberleri size daha hızlı ulaştırmayı hedefledik.

Gelişen teknolojiye ayak uydurma adına yaptığımız bazı değişiklikler sırasında kayıtlı cep telefon numaralarının bir kısmını istemeden yanlışlık yaparak sildik.Bu nedenle daha önceki zamanlarda sitemiz hattı üzerinden haber mesajı gelen son bir ay içerisinde mesaj gelmeyen takipçilerimiz var ise lütfen tekrar telefon numaralarını bizlere bildirsinler.

Telefon numaralarını [email protected] e-posta adresine veya site Ana sayfa üzerinde bulunan sms kayıt bölümüne yazabilirsiniz.(Haber resminde gördüğünüz bölüm)

Daha önce hiç kaydı bulunmayan takipçilerimiz ,haberler cep telefonuma sms ile gelsin diyorsanız sizde kayıt yaptırabilirsiniz.

Bizlere destek olmak isteyen,reklam vermeyi düşünen,köylerimizle ilgili haber editörlüğü yapmak isteyen  herkese kapımız sonuna kadar açıktır.

[email protected]      Halil İbrahim Coşkun : 0 535 350 28 37

Reklam Vermek İstiyorum TIKLAYINIZ

En son Haberler

One Thought to “Sitemiz Takipcilerine Duyuru”

  1. NEDİM BEKTAŞ

    Bu konuda emeği geçenlere sonsuz teşekkürler…

Comments are closed.