Son Dakika Spor Gündemi 

Beşikdüzüspor’a Sahip Cıkma Zamanı

Bu takım Cengiz Karadenizin mi ?

1957 yılında kurulan Beşikdüzüspor, 54 yıl mücadele verdiği amatör ligden Türkiye Profesyonel 3.lige çıktı.

Biz bu büyük başarıdan gurur duyduk. Büyük bir sevinç yaşadık. Bu takımı 3.lige çıkaran Başkan Harun Topal ve ekibine teşekkür ettik.

Bugün Türkiye profesyonel liglerinde 30 ilin takımı yok. Buraya çıkmak, burada oynamak, burada tutunmak herkesin harcı değil.

Birlik ve baraberlik ister. Bu ligde ilkkez mücadele verdiği 2011-2012 sezonunda ligi averajla 9.sırada tamamladı. Bu yıl ilk 5 mücadelesi düşünülüyordu ki, dakika 90’dan sonra yenilen gollerle kaybedilen 5 maç sonunda kendini hesapta olmayan düşme hattında buldu.

Bu durumda, şanssızlıklar, hakem hataları ve golcü oyuncunun olmayışı baş rol oynadı.

Şimdi ara transfer geldi geçiyor.

Takım sondan ikinci sırada. Yani 18 takımlı ligde 17.sırada. Bakıyorum ki, bu durum ilçedeki önderlerin hiçbirini rahatsız etmedi. Hiçbir yetkili harekete geçmedi. Bir kenetlenme, takımı bu zor gününde sahiplenme olayını göremedik. Herkes sessizlik içerisinde. Her şey yönetimden, Cengiz Karadeniz’den bekleniyor. Kimse bu taşın altına elini koymuyor.

Belki de bana demediler diye kendini savunanlar da vardır. Adam kaştan aşağıya düşüyor, bağırıyor, çağırıyor ama,  bana kaştan düşüyorum gel beni kurtar demedi; diyemezsin!.. Sen düştüğünü görüyorsun, bu durumda davet beklenmez. Bu zaman davet bekleme zamanı değil. Araç rampaya yukarı giderken altına inip onu dayanmak gerekmez. Eğer araç patinaja düşerse o zaman onu dayanmak gerekir. Şuanda da Beşikdüzüspor patinaja düşmüştür. Hep birlikte dayanarak ona rampayı çıkartmak gerekir. Düşmek çok kolay, çıkmak belki bir 50 yıl daha gerektirebilir.

Bir başka deyişle 7 maç kazanırsın ligde kalırsın, düşersen17 maç kazanırsın lige çıkamazsın. 50 bin liraya ligde kalırsın, 150 bin lira harcasan lige çıkamazsın. Bunların hesabını iyi yapmak lazım.

Bu takıma sahip çıkınız. Transfer dönemi kapanmak üzere. Biri golcü olmak üzere 3 iyi transfer bu takımı uçurur.

Hiç kimse Cengiz Karadeniz yapsın demesin. Cengiz Karadeniz Merkez Bankası değil. Bu takım Cengiz Karadeniz’in takımı da değil. O’nun adını taşımıyor. Düşerse Beşikdüzü adı ligden silinir, Cengiz Karadeniz’in adı değil. Birlik olun zenginlerin kapısını çalın. İnanıyorum ki, 3-4 oyuncu alarak geri dönersiniz. Bizden hatırlatması ve uyarması.

Besikdüzü Haber

En son Haberler

One Thought to “Beşikdüzüspor’a Sahip Cıkma Zamanı”

  1. LaZoLi

    Bu takımı beşikdüzünün byükleri sahiplenmeli ve düşmesine izin vvermemeli,ben istanbuldan bu takımı her hafta takip ederken büyük heyecan yaşıyorum,kazandığını okuduğumda sevinip yenilgi anında üzülüyorum.

Comments are closed.