Son Dakika 

Refik Yılmaz’ın Yeni Yıl Mesajı

Oğuz Beldesi sakinleri ve sayın üyelerimiz, 2012 yılını bitirip 2013 yılına başladığımız bu günde, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve coşkuyla yeni yıla giriyoruz.

Yeni yılla birlikte, belediyemizin kapanacağını ve önümüzdeki dönemde resmi tüzel kişilik olarak derneğimizin kalacağını, dolayısı ile derneğimize daha çok ihtiyacımız olacağını unutmayalım. Yönetim kurulu olarak; daha başarılı bir dönem geçirmemiz için tüm üyelerimizin ve köylülerimizin yardım ve desterlerini artırmalarını beklemekteyiz. Bu nedenle yurdumuzun ve dünyanın neresinde olursanız olun bu derneğimize katkı yapmanızı, üye olmayanların en kısa zamanda üye olmalarını, üyelerimizin ise aidatlarını en kısa zamanda ödeyerek bizlerin yapmaya çalıştığı işlerimize destek olmanızı bekliyoruz.

Yeni yılın tüm insanlığa, memleketimize, dernek üyelerimize ve siz değerli Oğuz Beldesi hemşehrilerimize, her yeni gün ve her yeni yılın, doğan bir umut olduğu inancıyla; bütün insanlığın susadığı barışa, refaha, huzur ve mutluluğa yeni yılda kavuşmasını temenni ediyorum.

Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum.

 

Refik YILMAZ

Dernek Başkanı

En son Haberler