Güncel Haberler Son Dakika 

Trabzon’un Genç Dinamikleri Üsküdar’da Buluştu

Üniversitelerdeki Trabzon oluşumlarını, Trabzonspor Taraftar gruplarını ve İstanbul’da faaliyet gösteren Trabzon Derneklerini temsilen  150 genç Trabzon sevdalısı katıldı. Gecede TDF Genel Başkanı Mustafa Demir, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi TÜRKMEN  geceye katılan Trabzon’un genç dinamiklerine katılımlarından dolayı kısa kısa teşekkür konuşması yaptılar. 

TDF Gençlik Komisyonu Başkanı Korkut Yılmaz AYAZ konuşmasında gençlik komisyonunun kurulduğu 2007 yılından bugüne kadar yaptıkları çalışmaları  katılımcılara anlattı.
Trabzon’u, Trabzonspor’u hak ettiği şekilde temsil edebilmek için tüm Trabzon oluşumlarının genç temsilcilerini  birlikte hareket etmeye davet etti.
Trabzonspor’un İstanbul’daki maçlarında etkili ve koordineli çalışma yapılması için fikir alışverişi yapılması gerektiğini belirtti.
Geceye katılan İstanbul Trabzonsporlu taraftarlar platformu temsilcisi Tuncay ÇELİKÖZ önümüzdeki hafta Trabzonspor taraftarları için İstanbulda önemli bir hafta olduğunu, 11/12/2012 Salı akşamı GS -1461 Trabzon(kupa), 12/12/2012 Çarşamba pertevniyal -Trabzonspor (basket) , 13/12/2012 Perşembe Kasımpaşa -Trabzon(kupa) ve 16/12/2012 Pazar İBB- Trabzonspor(süper lig) maçları ile İstanbul’da adeta Trabzonspor haftası yaşanacağını ve Trabzonspor taraftarının üzerine düşen görevi türbünlerde destek olarak göstermesini beklediklerini ifade etti.
ÇELİKÖZ ayrıca özellikle pazar akşamı tüm taraftarların olimpiyat stadına akın ederek türbünlerin hınça hınç doldurulmasını ümit ettiklerini maçın 34. ve 61. dakikalarında süpriz kareografiler hazırladıklarını ifade etti.
TDF Genel Başkanı ve Trabzonspor Taraftar gurupları olimpiyat statına otobüsler kaldıracaklarını belirttiler. Yemeğin ardından Trabzonlu gençler  gecenin ilerleyen saatlerine kadar Sanatcılar Mustafa İLHAN, Turan TOPCUPĞLU, İbrahim SANCAKTAR, Aşık Süleyman KÖKSAL eşliğinde horon ve kemençe ile coştular

En son Haberler