Son Dakika Yöresel Haberler 

Şalpazarı’lı Polis Şenel Çakır Şehit Oldu”Video”

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir’in korumalığını yapan Şalpazarı  Üzümözü Köyü nufusuna kayıtlı Polis memur’u Şenel Çakır (40)   (İsmail Çakır’ın oğlu) dün geçirdidiği trafik kazası sonucu 11 Saatlik yaşam  mücadelesini kaybederek şehid oldu.

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, şoförü Sedat Erdem ve koruması  Şener Çakır’ın da içinde bulunduğu makam aracı, dün gece 02.00 sıralarında  Mahmudiye kavşağında Yalçın Bilge idaresinde 51 EC 776 plakalı kamyona  seyir halindeyken arkadan çarptı. Kazada yaralanan Vali Kadir Koçdemir,  Eskişehir Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi bölümüne kaldırıldı. Vali  Koçdemir ve şoförü Sedat Erdem’in sağlık durumlarının iyi olduğu  öğrenilirken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin  Cerrahi Bölümü’ne kaldırılan koruması Şener Çakır ise hayatını kaybederek şehid oldu.
45 Dakika yaşama döndürülmeye çalıştı.
Kaza sonrası saat 03.30 sıralarında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp  Fakültesi Hastanesi’ne getirilen koruma memuru Şenel Çakır’ın kafa  kaidesinde ve yüz çene bölgesinde çok parçalı kırıkları ve beyin  içerisinde kanama tespit edildi. Acil serviste yapılan müdahale sonrası  yoğun bakıma alınan Çakır’ın ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ali  Aslantaş, “Hasta son derece ciddi olarak komo puanı 3 olarak geldi. Bu  puan bir insanın başına gelebilecek en ağır darbe şiddeti demektir.”  dedi.

Koruma memuru Şenel’in saat 14.45 sıralarında solunum fonksiyonlarını  kaybettiği ve doktorlar tarafından acil müdahalede bulunulduğu  öğrenildi. Yaklaşık 45 dakika süren hayata döndürme çalışmalarına polis  memuru Şenel cevap vermeyince saat 15.30’da hayatını kaybetti. Yaşamını  yitiren Şenel Çakır cenazesinin bugün (15.12.2012) Üzümözü Köyü`nde  toprağa verileceği öğrenildi.

Şenel Çakır’a Allah’tan rahmet acılı ailesine ve ykınlarına başsağlığı dileriz..

eynesilhaber.com

 

Kaymakamın Ziyaret Fotoğrafları İçin Tıklayınız

 

En son Haberler