Son Dakika Yöresel Haberler 

MHP Beşikdüzü İlçe Başkan Yrd. Kazım Zıp Cevabı

MHP Beşikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Kazım Zıp’ın parti adına önceki günlerde AK Parti İlçe Başkanı, İl Genel Meclis üyesi Harun Demirci’yi ilçede adaletsiz hizmet dağılımı ile ilgili suçlamasının ardından dünkü Karadeniz Gazetesi´nde ve sitemizde AK Parti teşkilatından bir açıklama yapılmıştı. Bunun üzerine gazetemize yazılı bir açıklama gönderen MHP Beşikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Kazım Zıp, yapılan adaletsizlikleri açıklamaya devam edeceklerini, ak ile karanın er ya da geç ortaya çıkacağını söyledi.

İşte! Zıp’ın AK Parti’ye cevabı: “AK Parti İlçe Teşkilatı adaletsiz dağıtım konusunda yaptığı açıklamalarla bırakın bizi, kendi seçmenini dahi tatmin edememiştir. Yaptıkları açıklamayı vatandaşımız anlamakta güçlük çekmiştir.

İlçe başkanı kendi köyüne döktürdüğü haksız ve adaletsiz gizli dökülen betonu itiraf etmiş, Çakırlı Köyü’ne dökülmesi planlanan ama halen dökülmeyen beton içinde, dökülmüş gibi anlatarak siyaset yapmayı ihmal etmemiştir.

En önemlisi 17 tane köy muhtarının açıklamalarını ciddiye almamış, onlara cevap bile verememiştir. AK Parti yönetimi iyi bilmelidir ki; muhtarlarımız bizim temel taşlarımızdır. Türkiye’nin hiçbir ilçesinde 17 muhtar hükümetin ilçe başkanı aleyhinde eşit hizmet dağılımı ile ilgili olumsuz bir açıklama yapmamıştır. Bunun ne anlama geldiğini bir düşünsünler.

Biz MHP olarak yapılan haksızlıklarla ilgili önümüzdeki günlerde vatandaşı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

www.besikdüzügazetesi.com

Konu İle İlgili AKP teşkilatı Açıklaması İçin Tıklayınız.

En son Haberler