Son Dakika Spor Gündemi 

Galatasaray 1- 1461 Trabzon 2

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda 1461 Trabzon, Galatasaray’a konuk oluyor.

Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Muharrem Yılmaz ve Engin Erdem yapacak.

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Ali Palabıyık – Muharrem Yılmaz – Engin Erdem

Galatasaray: Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Cris, Çağlar Birinci, Hamit Altıntop, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Emre Çolak, Sercan Yıldırım, Elmander

1461 Trabzon: Fatih Öztürk, Abdullah Karmil, Mehmet Kuruoğlu, Caner Osmanpaşa, Göksu Alhas, Abdulkadir Özdemir, Sercan Kaya, Yusuf Erdoğan, Emrullah Kokoç, Kadir Keleş, Chikeluba Ofoedu
Maça Galatasaray başladı… Başarılar 1461 Trabzon…

Dakika 30: 1461 Trabzon penaltı atışı kazandı. Bu dakikada yerde kalan futbolcu Yusuf…

GOOOOOOOOOOOOOOOOLLL

dakika 31: Topun başında Sercan Kaya. Vuruşu top ayrı yerde kaleci ayrı köşede…

Galatasaray 0 – 1461 Trabzon 1

Karşılaşmada 40. dakikaya girilirken 1461 Trabzon, Galatasaray karşısında başa baş bir mücadele gösteriyor.

İlk yarı sona erdi…

Galatasaray 0 – 1461 Trabzon1

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında 1461 Trabzon, İstanbul’da Galatasaray karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken futbol adınada ortaya koyduğu mücadele ile rakibine ezilmedi. Açık fgutbol oynamayı tercih eden Mustafa Akçay’ın talebeleri rakibi ile başa baş bir mücaedele ortaya koydu..

1461 Trabzon öne geçtikten sonra Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in kronik hastalığı yine ortaya çıktı. Terim özellikle ilk yarının son onbeş dakikasını maçın 4. hakemi yanında itirazlarla geçirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı 1461 Trabzon’un vuruşu ile başladı.

Dakika 65: 1461 Trabzon dengeli futbolunu sürdürüyor fakat maçın hakemi Ali Palabıyık, tüm insiyatifini Galatasaray lehiene kullanıyor.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL

Dakiuka 70: Gol Emrullah. Bu dakikada 1461 Trabzon sağ kenardan Gökbu ile atak geliştirdi bu futbolunun ortasında savunmadan dönen topu ceza alanı üzerinde düzelten Emrullah’ın şutunda 1461 Trabzson 2-0 öne geçti.

1461 Trabzon tribünleri büyük sevinç yaşıyor, hep bir ağızdan “Bize her yer Trabzon” diye bağıran Bordo Mavili taraftarlar, üç, üç diye tempo tutuyor…

Dakika 76: Galatasaray Emre ile skoru 2-1 e getirdi.

Galatasaray’ın golünden sonra 1461 Trabzon savunma güvenliğini ön planda tutarken, hakemde insiyatifini ev sahibi lehine kullanmaya devam ediyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim neredeyse oyun alanına girecek. sürekli yan hakem ve 4. hakemle diyalogda…

Bu kadarıda fazla. Maça 5 dakika ilave edildi…

Karşılaşma sona erdi..

1461 Trabzon gruplara kaldı.

Spor 61

En son Haberler