Son Dakika Yöresel Haberler 

AKP İlçe Teşkilatından MHP’ye Cevap

Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Taner Karaoğlu Beşikdüzü MHP ilçe başkan yardımcısı Kazım Zıp’ın gazetemizde yayımlanan açıklamalarına sert tepki gösterdi.

 

MHP sadece siyaset yaptı

BEŞİKDÜZÜ – Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Taner Karaoğlu Beşikdüzü MHP ilçe başkan yardımcısı Kazım Zıp’ın gazetemizde yayımlanan açıklamalarına sert tepki gösterdi.

“MHP ilçe Başkan yardımcısı Kazım Zıp, Kutluca köyüne yapılan betonu söylerken kendi köyü olan Çakırlı köyünü hiç bahsetmemektedir. Oysaki kendi köyüne de aynı beton yapılmaktadır. Başka köye yapılanı söyleyeceksin kendi köyüne yapılanı gizleyeceksin MHP’nin adaleti bumu? Yani şecaat arz ederken sirkatin söyleyeceksin. Ey! Kazım Zıp, Dolanlı köy yolunun çok kötü olduğunu söylüyorsun. Haktan adaletten bahsediyorsun. Dolanlı Köyü senin bitişik köyün değil mi? Madem öyle. ‘Bizim köye vermeyin, Dolanlı Köyü’ne verin’, demeniz gerekirdi. Neden söylemediniz? Kendi köyünüze verileni gizlediniz.”dedi.

GİTMEDİĞİMİZ KÖY YOK!

Karaoğlu, “Dolanlı köyüne gitmediğimizi söylüyorsun bizler Ak Parti Beşikdüzü Teşkilatı olarak İlçemizin 25 köy 2 belde 7 mahallesini en iyi bir şekilde biliyoruz. Bizim İlçemizde gitmediğimiz köy gezmediğimiz mahalle ve belde yoktur. Çünkü bizler vatandaşlarımızla her zaman iç içeyiz. Her Köye olduğu gibi dolanlı köyümüze de her yıl hem KÖYDES ten, hem özel idare imkânlarından mutlaka kaynak aktarıyoruz. Hatta bu köyümüzden Dizgine mesire yerine bağlantı yolu için ilçe başkanımız Sayın Harun Demirci’nin büyük gayretleri sonucu yeni yol açılmış tamamlanma aşamasındadır. Dolanlı köyü yolundaki sıkıntı beton ve asfaltın köyün girişinden değil de tersinden başlamış olmasıdır. Tüm bunlara rağmen biz Ak Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı olarak Dolanlı köyümüzün yolunun da standardının yükseltilmesi için çalışıyoruz.”

BAŞKANIMIZDAN ŞÜPHE DUYMUYORUZ

Karaoğlu, “Biz İlçe Teşkilatı olarak Başkanımızın adaletinden ve hakkaniyetinden asla şüphe duymuyoruz. Kaldı ki, İlçe Başkanımızın köyü olan Kutlucu ya 2010 yılı KÖYDES ödeneğinin birinci diliminden ve bu yılkı KÖYDES ödeneğinden hiçbir yatırım yapılmamıştır. Kendisi İlçemizin tüm köylerine nasıl yardım yapabiliriz diye teşkilatla birlikte hummalı bir çalışma içerisindedir. Ayrıca MHP ilçe başkan yardımcısı Kutluca köyüne dökülen betonun fındıklık yoluna döküldüğünü iddia etmektedir. Bu ifade bilgisizlikten kaynaklanmıyorsa, tamamen art niyetli açıklamadır. Bu Kutluca köyünü direkt olarak Şalpazarı kara yoluna ve oradan Beşikdüzü ilçe merkezine bağlayan, hem çok kısa hem de kışın çok güvenli bir yol olup, aynı zamanda 7-8 köyünde faydalandığı bir yoldur. Sonuç olarak adı geçen şahsın açıklamaları tamamen asılsız ve mesnetsiz olup yaklaşan yerel seçimler öncesi siyaset yapmak için yapılmış bir açıklamadır. Ak Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı olarak İlçe başkanımızla yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla İlçemizin her köyüne daha fazla hizmet etmek için daha çok çalışacağımızın bilinmesini istiyoruz.

KÖYLERE BÜYÜK HİZMET GÖTÜRDÜK

Karaoğlu, “Bizler Ak Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı olarak her zaman yaptığımız işin doğruluğuna inanmaktayız. Esasen bu ödenek ne KÖYDES’ten ne de İl özel idare kaynaklı bir ödenek olmayıp, doğrudan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan gelen bir ödenek olup, on sekiz ilçeye verilmiş, bu ilçelerde iki veya üç köye kullanılmak üzere dağıtılmıştır. Keşke imkân olsaydı da her köye verilebilseydi. Bize bu imkânı sağlayan Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’a ilimiz Valisi Sayın Dr. Recep Kızılcık’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bizim iktidarımız döneminde her köyümüze imkânlar ölçüsünde çok büyük hizmetler götürülmüştür. Bundan sonrada her köyümüze daha fazla hizmet yapmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

KUTLUCA KÖYÜ SAKİNLERİ TEPKİLİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Kutluca köyü sakinleri de, MHP Beşikdüzü ilçe başkan yardımcısına sert tepki göstererek, “20 yıldır bu yolu aşırı bozuk olduğu kullanmıyorduk. Bizler AK Parti İlçe başkanımız Harun Demirci ve İlçe teşkilatımız imkanları her köy için değerlendirdiğini biliyoruz. AK Parti iktidarı ile Cumhuriyet tarihinde aldığımızdan daha fazlasını alıyoruz.  Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci Kutluca Köyünden diye Köyümüz hizmet almayacak mı?

Açıklamalar 10 ARALIK 2012 tarihli Karadeniz Gazetesi´nde  okuyabilirsiniz…
www.besikdüzügazetesi.com alıntıdır.

MHP İlçe Başkan Yardımcısının Açıklamaları İçin Tıklayınız.

En son Haberler