Diğer Haberler Son Dakika 

Hemdiye Nine: Şenol Bizim Uşağımızdır

Eskişehir maçının en güzel yüzü olan 70 yaşındaki Hemdiye Nine’yi Habertürk buldu, Trabzonspor’u sordu…

Trabzonspor için 3-0’lık Eskişehirspor maçı kelimenin tam anlamıyla ‘kabus’ gibiydi. Takım sahada hayal kırıklığı yaratmış, skorun 3-0’a gelmesinin ardından tribünde de çirkinlikler yaşanmıştı. Bu kaos içinde Trabzon adına gecenin tek bir güzel görüntüsü vardı… 70 yaşındaki bir kadın, yerel kıyafetler içinde tribündeki yerini almış, bir yandan örgüsünü örerken diğer yandan Bordo-Mavili ekibin maçını izlemişti. İşte o kadın, 70 yaşındaki fanatik taraftar Hemdiye Asan’ı HABERTÜRK buldu, Trabzonspor’un son durumunu sordu. Hemdiye Nine futbolculardan Şenol Güneş’e, taraftardan Sadri Şener’e kadar her sorumuza ‘kendi şivesiyle’ yanıt verdi.

HİÇ OLDİ Mİ ŞİMDİ DA!

Maçın 3-0’a gelmesinin ardından takıma tepki göstererek tribünden ayrılmıştı Hemdiye Nine… Önce bunun sebebini sorduk. Başladı anlatmaya: ‘İnsan evinde hiç 3 gol yer mi da! Sanki topa vuramaylar. Ayakları kilitlenmiş her birinin. Ne oldu bu uşaklara? Çok canım sıkıldı. Şenol (Güneş) bu işi toparlasın. Kalbim sıkıştı golden sonra, bizim uşaklar da çok küfür yaptı. Bizim Sadri’ye (Şener) bağırıp çağırdılar, yakıştı mı sanki… Sadri püyük başkandır. Hiç oldi mi şimdi da? Anladım ki bizim uşaklar kavga edecek, çektim evime gittim…’

‘ŞENOL’A YANLIŞ YAPMAYIN’

İçi yaralı Hemdiye Nine, Şenol Güneş’in tartışılmasını da kabullenemiyor… Tecrübeli teknik adamı çok sevdiğini belirtiyor ve ekliyor: O bizim uşağımızdır… O’na yanlış yapmasınlar sakın… Çok kupalar kazandırdı Trabzonspor’a. Ama ha bu aralar işler iyi gitmey. Trabzonspor bir ekoldür. Bize her yer Trabzon diye boşuna mı söyleyruk. Ayrıca, kupamızı da vermeyler. Niye vermeyler acaba, siz biliy misiniz.”

HTSPOR/ Haluk AYYILDIZ

En son Haberler