Son Dakika Yöresel Haberler 

Muhammet Balta&Doç.Dr.Yusuf Tekin Ziyaret Ettiler

Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Vakfıkebir Gençlik merkezinde düzenlenen öğretmenler günü kutlama programına katıldılar.

Programa ayrıca, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Hayri Birinci, İl Genel Meclis üyesi Muhammet Balta, Ak Parti ilçe Başkanı Enver İskenderoğlu, CHP İlçe Başkanı Mehmet Keskin, daire aamirleri ile öğretmenler katıldı.

 

Törende ilk olarak konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta, “Öğretmenlerin sayesinde gelecek neslin vatan, millet ve bayrak sevgisiyle yetiştirildiğini söyledi. Balta, “Ülkemizin geleceği öğretmenlerimizin sayesinde emin ellerde olur. Bu vesileyle bütün öğretmenlerimize güveniyoruz. Genç öğretmenlerimize mesleklerinde başarılar diliyorum. Emekli olmuş öğretmenlerimizin hepsinin ellerinden öpüyoruz. Onların başarıları bizim başarımızdır. Bizler onların sayesinde buralardayız.”dedi.

 

Ardından söz alan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin, “Bizler bu binaları yaparız, içini doldururuz ama sizler bu binalara ruh vermezseniz, bu binaların hiçbir esprisi kalmaz. Sizler ruh verirseniz, bu binalar ruh kazanır. İşlevsel olur, amacına uygun hizmet etmiş olur. Aksi takdirde buralar bir inşaat olarak bizim başarı hanemize yazılır. Okullarınızda mekan bulamadığınız zaman gençlik merkezlerimizin kapıları sizlere açıktır. Burası kendi öğretmenlerini yetiştiren kurum olacak. Eğitmenlik ve eğiticilik yaşla sınırlı değildir.”diye konuştu.

 

 

Törenin ardından Vakfıkebir Gençlik Merkezi gezildikten sonra Beşikdüzü Öğrenci Yurdu’nu ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin’i, Burada Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Trabzon Bölge Müdürü Münür Özkurt, Yurt müdür vekili Hülya Zeytin, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, Beşikdüzü eski AK Parti İlçe Başkanı Zafer Zeytin karşıladı.

 
Yurdun yatakhane ve yemekhanesini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin, “Amacımız burada sizlerin daha iyi koşullarda kalmanızı sağlamak, varsa bir eksiklik bunu gidermekdir.”dedi.
 
Gençlik Spor Bakanlığı olarak Bakanlığa bağlı birimlerin nasıl çalıştıklarını, çalışmaların uygun olup olmadığına baktıklarını belirten Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin, açıklamasında şunları söyledi: “Burada da yudumuz nezih ortamda. Bu manada yurt müdürü Hülya Zeytin’i kutlarım. Ülke gençliğine hizmet etmekte. Bu çalışmaların böyle verimli bir şekilde yürümesi için bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu düşünüyoruz. Ziyaretimizde buradaki işler iyi yürüyor mu? Yürümüyor mu? Onu görmek. Yürümeyen işlerle ilgili olarak yetkililerle, görevli arkadaşlarla paylaşımda bulunuyoruz. Bizim katkı sağlayacağımız bir şey varsa bir eksiklik, aksaklık varsa onların notlarını alıyoruz. Gayemiz her şeyin daha dürüst ve temiz şekilde yürümesidir. Buna çaba sarf ediyoruz. Çalışmayan, yurdu temiz tutmayanlar hakkında yasal işlem yaparız.”dedi.
 
Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler