Son Dakika Yöresel Haberler 

Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ni Bir Numara Yapmak İstiyoruz

Ak Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, “İlçemizde bulunan devlet hastanesini bir numara yapmak istiyoruz.” dedi.

Trabzon’un Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Aydın ve Ak Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, hastanenin yeni binasının hizmete girmesiyle birlikte görülen eksikliklerin tamamlanması konusunda yetkililerle görüşmek üzere Ankara’ya gitti.

Ak Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, her şeyi Vakfıkebir ve bölge için yaptıklarına dikkat çekerek, buranın artık çok geniş bir havzaya hitap eden bölge hastanesi konumunda olduğunu söyledi. İskenderoğlu, “Doluluk oranının artması nedeniyle eksiklerimizin bir an önce tamamlanması gerekiyor. Hastanemize gelen hastaları bir başka yere yönlendirme gibi bir lüksümüzün olmadığını yetkililere anlatarak hasta göçünün önüne geçmek ve hastanemizi bölgede bir numara yapmak gayreti içindeyiz. Elimizin boş dönmeyeceğine eminim. ” şeklinde konuştu.

Başhekim Mustafa Aydın, “Hastanemiz şu an yüzde 98 kapasiteye ulaştı. Bu bakımdan yeni teknolojinin kullanılması artık kaçınılmaz oldu. Bize başvuran hastalarımızı başka hastanelere sevk etmek ve hasta göçünü önlemek istiyoruz. Öyle yeni cihazlar gelişti ki; bazı ameliyatlar kapalı yapılacak ve hasta ameliyattan birkaç saat sonra evine gidebilecek. Bu cihazlardan alabildiklerimizi alacağız; alamadıklarımızın ise parasını çıkartarak ihale yoluyla alacağız. Ayrıca birkaç uzman doktor eksiğimiz var. Bunları tamamlamak için de girişimlerimiz olacak.” dedi.

Hastane, Vakfıkebir, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı, Eynesil ve Görele’den gelen binlerce kişiye hizmet veriyor.

haberler.com

 

En son Haberler