Son Dakika Yöresel Haberler 

Trabzon’umuzu Tanıyalım !

Yeşilkıyı Gazetesi tarafından bu yıl 3.sü Vakfıkebir’de düzenlenen “Trabzon’umuzu Tanıyalım” Liselerarası Bilgi Yarışması 21 Kasım Çarşamba günü Vakfıkebir Gençlik Merkezi’nde yapılacak.

Saat 14.30’da başlayacak yarışmaya Vakfıkebir Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ömer Nakkaş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, İMKB METEM ve Anadolu Lisesi katılıyor. Yarışmada okulları Vakfıkebir Lisesi’nde Muhammet Ali Garbetoğlu, Kamil Günaydın ve Zeycan Kılıç, Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni Abdulkadir Kasım, Hatice demirci ve Emine Betül Demirci, Ömer Nakkaş Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni Tuğçe Şahi, Özlem Demirci ve Ömer Faruk Mısır, İMKB MEMET’i Betül Sağır, Murat Gençtürk ve Osman Birinci, Anadolu Lisesi’ni ise Duygu Soylu, Özge Öztürk ve H. Fahri Kaba temsil edecekler.

Saygı duruşu ve İstikal Marşı ile başlayacak programın bilgi yarışması bölümünde öğrencilere 20 soru sorulacak. Beraberlik halinde beraberlik bozuluncaya kadar 5 yedek soru sorulacak. Yine beraberlik bozulmazsa dereceler kura ile belirlenecektir. Yeşilkıyı Gazetesi slayt gösterisinin ardından Büyükliman Ortaokulu folklor ekibi bir gösteri sunacak. Ardından Yeşilkıyı Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi Ahmet Saraç, İlçe Milli Eğitim Müdür Şahin Işık, Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci ve İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy birer konuşma yapacaklardır. Konuşmalardan sonra dereceye giren okullara plaketleri, dereceye giren okulların yarışan öğrencilerine ise ödülleri verilecek. Programın hazırlanmasında katkısı bulunanlardan ana sponsora plaketinin verilmesiyle program sona erecek.

Programın sunuculuklarını Binnaz Sönmez ve Kader Koltuk birlikte yapacaklar.

Beşikdüzü Haber

En son Haberler