Son Dakika Yöresel Haberler 

Eynesil’li Uzman Çavuş Hüseyin Karadağ Toprağa Verildi

İki gün önce üzücü olay şöyle meydana gelmişti.Uzman Çavuş Hüseyin Karadağ’ın (36) kendisine ait arabasıyla gittiği Amasya’nın Merzifon ilçesi Vatan Tepesinde aniden kendi silahının patlaması sonucu oracıkta ölmüştü.
Olay yerine giden polis ekipleri, Uzman Çavuş Karadağ’ın cansız cesediyle karşılaştı. Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Karadağ’ın başının sağ tarafından aldığı kurşun yarasıyla öldüğünü tesbit etti.
19 Kasım Pazartesi günü Merzifon’da meydana gelen üzücü olaydan sonra Hüseyin Karadağ’ın cesedi, ölüm nedeninin tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yakınları tarafından Ankara’dan 20 Kasım Salı gecesi yola çıkarılan Uzman Çavuş Hüseyin Karadağ’ın cenazesi, 21 Kasım Çarşamba günü Tirebolu’da halkovalı semtindeki camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığında toprağa verildi. Evli ve 2 çocuk babası Karadağ’ın cenazesine, daha önce görev yaptığı Kayseri ve Merzifon’daki mesai arkadaşları ile Tirebolu Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Çiftçi, Belediye Başkanı Burhan Takır ,Eynesil’den gelen hısım,Akraba,dost ve ilçedeki siyasi parti başkanlarıyla kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
Cenaze’de Rh.Uzman çavuşun babası Kemal Karadağın çok üzgün ve bitkin olduğu görüldü.Babasını yakın akrabaları teselli etmeye çalıştı…Mevlam rahmet eylesin.
Haber:Foto-Video Hasan KEMAL

Eynesilhaber.com

En son Haberler