Son Dakika Spor Gündemi 

Şalpazarıspor Hayrat’a patladı: 12-0

Lige kötü bir başlangıç yapan Trabzon 2. Amatör Küme’deki temsilcimiz Şalpazarıspor, bugün Sürmene’de Hayratspor karşısında tarihi bir fark elde etti.

 

Hayratspor’u 12-0 mağlup eden Şalpazarıspor, maçın ilk yarısını Erkan ve Mehmet Çömez‘in 2’şer golüyle 4-0 önde kapattı. Gol yağmuru ikinci devre ikiye katlandı. Erkan ve Mehmet Çömez ikinci 45 dakikada 2’şer gol daha kaydederken, Şaban ve Emre‘nin birer golüyle maç 12-0 sona erdi.

 

Beşikdüzü Belediyesi’nce tahsis edilen küçük otobüsle Sürmene’ye giden Şalpazarıspor, Sürmene Sahasında oynanan maçta bu sezon ilk galibiyetini almış oldu. Şalpazarıspor çalıştırıcısı İsmail Rüştü Gürel, Hayratspor’un çok kötü bir oyun sergilediği maçın ilk yarısında oyuncularının bireysel oynamaları yüzünden çok sayıda gol kaçırdıklarını söyledi. Rüştü hoca, “Şayet elimize geçen fırsatları değerlendirebilseydik fark 20’den fazla olurdu. Her şeye rağmen iyi bir sonuç elde ettik. Bize karşı kardeşçe mücedele eden Hayratspor’un oyuncularını, yöneticilerini ve taraftarlarını kutluyorum” diye konuştu.

 

Kulübümüze destek olun

 

Şalpazarıspor Kulübü Başkanı Ahmet Karaçoban da, az sayıda taraftarla gittikleri Sürmene’den 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını kaydetti. Başkan Karaçoban; “Öncelikle Şalpazarı Belediyesi’nin minibüsünün kapasitesi yetersiz olduğu için bize otobüs tahsis eden Beşikdüzü Belediye‘mize teşekkür ediyoruz. Sürmene’de son derece iyi karşılandık. Maçımızı kazandık ve maçtan sonra hep birlikte yemek yedik. Oyuncularımı kutluyorum” dedi. Şalpazarıspor Kulübü Başkanı Ahmet Karaçoban, bu sezon mutlaka 1. Amatör Küme’ye çıkmak istediklerini ve imkanı olan herkesten Kulübe maddi destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Yeni Şalpazarı gazetesi

 

En son Haberler