Son Dakika Yöresel Haberler 

Sonradan Bağırıp Çağırmamızın Faydası Yok

Beşikdüzü Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Zafer Zeytin, Beşikdüzü’nün değerlerinin kaybolduğuna dikkat çekerek yaptığı açıklamasında, ilerleyen günlerde Beşikdüzü’nü sıkıntılı günler bekleyeceği kanısında olup, sorumluluk anlayışı içerisinde Beşikdüzü halkını uyarmayı görev kabul ettiğini söyledi. Beşikdüzü halkı olarak hak etmedikleri durumlarla karşı karşıya gelmeye başladıklarını burada kendilerine düşen görevin duyarlı olunması ve değerlere sahip çıkılması olduğunun altını çizdi.

Zeytin açıklamasında, “Geçtiğimiz aylarda adli vakaların az olması nedeniyle Beşikdüzü Adliye Teşkilatının komşu ilçemize taşınmış olmasından duyduğumuz rahatsızlık malumlarımızdır. Sonradan da bağırıp çağırmamızın da bir fayda sağlamadığını hep beraber gördük. Bizler Beşikdüzü halkı olarak yine aynı bir olayla karşı karşıya kalacağımızın endişesi içerisindeyim.”dedi.

SGK’na sahip çıkalım

Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş başta olmak üzere, Belediye Başkanı Ramis Uzun’’a ve ileride siyasi konjoktürde polemik yapmama adına, siyasi partilerin İlçe Başkanlarına

Sivil Toplum Kuruluşlarına, Beşikdüzü’nün akil şahsiyetlerine ve Beşikdüzü halkına seslenen Kooperatif Başkanı Zafer Zeytin, “Bin bir zorluklarla Beşikdüzü’nde açılmasını sağladığımız Beşikdüzü Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğünün İdari bina sıkıntısı nedeniyle, yine aynı şekilde yeri ve binası hazır olan komşu İlçemize taşınırsa sakın şaşırmayın. Onun için diyorum ki, sorumluluk anlayışı içerisinde, elimizi taşın altına koyup, İlçemiz şehir merkezinin, muhtelif yerlerinde var olan arsa veya kamuya ait binaların acilen tespit edilip, Sosyal Güvenlik Kurumuna bedelle teslim edilmesi Beşikdüzü halkının menfaatleri gereği olacaktır. Bundan hareketle, ileride doğabilecek herhangi bir olumsuz uygulama karşısında sonradan hiçbir kimse bağırıp çağırmayı bir kenara bırak, olayı eleştirme bile hakkımızın olmadığını şimdiden hatırlatıyorum.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler