Diğer Haberler Son Dakika 

Örenliler Tek Ses Beldemiz Kapatılmasın

Ören Beldesi halkı 1430 kapatılmasın diyerek kararını verdi.

Eynesil Ören Beldesi tercihini yaptı, 1430 kapatılmasın dedi.Akpartinin köye dönüşecek beldelerin daha iyi hizmet alacak lar demesine rağmen, Halk tercihini beldelerinin kapanmamasından yana kullandı ,Halkın tercihine kendilerini seçerken nasıl saygı duyuluyorsa, kapanacak binlerce belde belediyelerininde kapanmak İstemiyoruz tercihlerine saygı duymalarını bekliyoruz denilmiştir.

CHP nin başlattığı referendum sürecine, Ören Belediye Başkanı Habib Usta, tüm muhtarlar , Akp ve tüm siyasi partiler , beldemizin kurtuluşu İçin bir umut olur düşüncesiyle destek verirken, eski belediye başkanları yeni belediye başkan aday adayları da iştirak etmişlerdir , Ören birlikteliğinin rant için değilde , her konuda bu birlikteliğin sağlanacağını tüm Ören Köylüler olarak beklemek hakkımızdır demişlerdir. , Bu süreç bizlere İnşallah ders olmuştur,… Bu sürec Ören Beldemize hayırlı olsun …

SOKAK MAH. 205 1

KIRAN MAH 356 0

CAMİDÜZÜ 322 0

TAMYANI 187 0

YAKUPLU 267 0

ERZİ KIRAN 93 2

ÖREN KÖYÜ BELDEMİZ KAPATILMASIN 1430

KAPATILSIN 3 OYLA KARARINI VERMİŞTİR..

eynesilhaber.com

 

En son Haberler

One Thought to “Örenliler Tek Ses Beldemiz Kapatılmasın”

  1. En küçük yerel birimlerimiz, kendi bildiğimiz insanları seçiyoruz, onlardan hizmet bekliyoruz. Bizim içimizden biri beldemizin sorununu çözmeye uğraşıyor, belede belediyeleri kapatılarsa, kim bakacak beldelerimize, anında müdehale yapmak varken niye başkasının eline bakacağız. Bence de beldeler kapatılmamalı hatta yeni beldeler oluşturularak hizmetleri daha aktif yapılmalıdır. Saygılar.

Comments are closed.