Diğer Haberler 

Başkanların Balık Ziyafeti

Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun Eynesil’de önemli açıklamalarda bulundu.Türkiye’nin değişik yerlerinden ve özellikle çevre ilçeler tarafından methiyeler dizilen Eynesil Balığını yemek için Eynesil’de Cebeci Balık Lokantasına geldiklerini söyleyen Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun “Eynesil’de yediğim balığın tadını hiçbir yerde bulamadım. Balığından mı yoksa ustasından mıdır bilmiyorum ama arkadaşlarla toplanıp sık sık Eynesil’e gelerek balık yiyoruz” dedi.

 

Beşikdüzü Adliyesinin kapatılmasından sonra bütün siyasi parti liderleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket ettiklerini, sonucu ne olursa olsun karşılığını almak için mücadele edecek olduklarını söyleyen Ramis Uzun” İktidar-muhalefet partisi ayrımı yapmadan Beşikdüzü Adliyesi için gerekli müracaatları yaptık. Duyumlarımıza göre Adliyelerin kapatılması kararından Başbakanda rahatsız. Umudumuz kararın geri alınması yönündedir” dedi.

Eynesil’de usta ellerden balık yemenin tadı başka diye söze başlayan Hayri Birinci Siyasetçi olarak vatandaşa hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve göstermeye de devam edecek olduklarını söyledi Birinci” Hizmette ayrım olmaz. Bana oy vermiş veya vermemiş kim varsa bir Belediye Başkanı olarak hizmet etmek mecburiyetindeyiz. Vatandaş ayrım yaparak siyaset yapılmaz. Vakfıkebir ilçesine hizmet adına yapılması ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık” dedi.

Yemek sonrası yaklaşık bir ay önce açık kalp ameliyatı olan gazeteci Ahmet Ceylan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Ahmet Ceylan ziyaretten dolayı iki başkana da teşekkür ederek en kısa bir sürede iadeyi ziyarette bulunacak olduğunu söyledi.


Kaynak: eynesil haber

 

En son Haberler