Son Dakika Spor Gündemi 

Beşikdüzüspor 2 – 2 Gölcükspor”Foto & Video”

09.09.2012 Pazar günü oynanan futbol müsabaksında Beşikdüzüspor ileGölcükspor arasında  oynadıgımız maçın ilk yarısı 1 – 1 beraberedir. Takımımızın üstün oyununna karşın gol yollarında sıkıntı çektiğimiz görülüyor. İlk yarıda yaşanan bu gol sıkıntısını ikinci yarıda aşacağımıza inanıyoruz.

İkinci yarıdada üstün oynayan ilçe temsilçimiz yoğun tempo ile macı baştan sonuna kadar kendisi yölendirmesine rağmen ikinci yarıda gelen gole engel olamadı.2-1 yenik duruma düşen temsilçimiz yoğun tempo istek ve kararlılık ile takip ettiği macı 2-2 berabere getirerek ilk hafta 1 puan ile kapatarak moralini yüksek tutmaya calıştı.

İlk hafta olması nedeni ile kalabalık bir seyirci eşliğinde izlediğimiz macı Beşikdüzü belediye başkanı Ramiz Uzun Beşikdüzüspor Başkanı ile birlikte izlediler.Yoğun protokol katılımı ile güzel bir futbol müsabakası izledik.

Oguzlular.com olarak bu ilk hafta maçını izleme fırsatımız oldu ilerleyen günlerde video ve fotoğrafları sizler için yayınlayacağız.GOL fotoğrafını şimdilik paylaşıyoruz.

Ertuğrul Furkan
Ensar Çetinkaya
Murat Soner Başak
Süleyman Özdamar
Bahri Arslanlı
Sezgin Bektaş
Mesut Özkalkan
İbrahim Demirer
Sadettin Özer
Ahmet Kutluer
41′ Erkan Öztürk
İlk 11 Değeri : 950.000 EUR
Serkan Bakar
Mert Ege Özeren
Burak Halil
Yağız Göktuğ Taşbulak
İbrahim Gürel
41′ Selim Peker
Oğuzhan Demirer 

En son Haberler