Bizden Haberler Son Dakika 

Murat Karagöz (Tota) Vefat Etti”Foto Galeri”

Çakırlı köyü sakinlerinden eşinin vefatından sonra evlatlarının yanında  (İstanbul ve İzmit) ikamet eden Hacı Murat Karagöz 21.05.2012 günü gece aniden rahatsızlanması sonucu İzmit Kartepe’deki oğlu Nazmi Karagöz’ün yanında vefat etmiştir.

Hastanede yapılan resmi işlemlerinin ardından Kartepe Belediyesine ait cenaze nakil aracı ile 22.05.2012 salı günü gece 02.30 sularında Dolanlı köyündeki Aile kabristanlığına defin edilmek üzere hareket etmiştir.

22.05.2012 Salı günü kılınacak ilkindi namazına müteakiben Dolanlı köyü delese mahallesindeki Aile kabristanlığına defin edilecektir.

Oguzlular.com Ailesi olarak vefat eden Hacı Murat Karagöz(Tota)’e ALLAH’TAN rahmet kederli Ailesine,akrabalarına,yakınlarına ve tüm çakırlı köyü halkına başsağlığı diliyoruz.
Taziye için oğlu :0 533 463 56 12 Nazmi Karagöz :0 505 546 63 54

8 Şubat 2010 Günü Murat Karagöz Haberi İçin Tıklayınız VİDEO

En son Haberler

6 Thoughts to “Murat Karagöz (Tota) Vefat Etti”Foto Galeri””

  1. Tota hacı Murat amcamıza ALLAH’TAn rahmet bacanağım Ahmet Karagöz,Nazmi Karagöze ve Karagöz Ailesine başsağlığı diliyorum..

  2. Mesut KOT

    Murat amcaya Allahtan rahmet, başta Ahmet eniştem ve Aliye teyzem olmak üzere tüm yakınlarına sabırlar dilerim.

  3. Volkan Tas

    Allah rahmet eylesin..

  4. Ertuğrul DÜBÜŞ

    Tota Hacı Murat amcaya Allahtan rahmet, tüm KARAGÖZ ailesine başsağlığı diliyorum.

  5. selami kılıc

    allah muratdayıya rahmet eylesin . ailesine sabırlar versin

  6. Nazmi KARAGÖZ

    Babam Hacı Murat Karagöz’ün Vefatı dolayısıyla cenaze merasimine katılan, bizzat ve telefonla baş sağlığı dileyen ve defin sırasında emeği geçen dost akraba ve köylülerimize çok çok teşekkür ediyor tüm geçmişlerine rahmetler diliyorum… Nazmi KARAGÖZ…

Comments are closed.