Son Dakika Spor Gündemi 

Şenol Güneş’in Kafasındaki 11’i

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda cumartesi günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Süper Final’de ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olan, ikinci maçta ise sahasında Beşiktaş’ı 1-0 yenen bordo-mavililer, lider Galatasaray karşısında galip gelerek puan kaybetmek istemiyor. Bu akşam basına kapalı olarak son çalışmasını gerçekleştirecek olan bordo-mavili takımda, Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olan Burak Yılmaz’ın koruyucu maskeyi deneyeceği, maçta da oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Trabzonspor’un Galatasaray karşısına Tolga, Serkan, Giray, Mustafa Yumlu, Cech, Zokora, Colman, Adrian, Olcan Adın, Volkan Şen, Burak Yılmaz muhtemel 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

-Biletler tükendi-

Trabzonspor’un Fenerbahçe maçında aldığı 2 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle karşılaşmayı kadın ve 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek. Karşılaşmanın davetiye niteliğinde dağıtımı yapılan biletlerinin kısa sürede tükendiği bildirildi.

medyatrabzon

En son Haberler