Fotoğraflarımız Son Dakika Spor Gündemi 

Ümraniyespor 0 – Beşikdüzüspor 2 “Foto, Video Galeri”

Türkiye Spor Toto 3.Lig 1.Grup futbol müsabakasında bugün (08.04.2012) oynanan futbol müsabakasında ilçe temsilcimiz Beşikdüzüspor rakibi Ümraniyespor’u kendi sahasında 78. ve 87. dakikalarda Tolga Kara’nın ayağından kazanılan golle 2-0 yenerek 10.sıraya yükseldi ve toplamda 44 puana ulaşmış oldu.

İlk yarıda ve ikinci yarıda rakibine karşı üstün bir oyun sergilen Beşikdüzüspor oyunun kontrolünü hep elinde tutu ,karşılıklı yapılan ataklar sonucunda galip gelen takım Beşikdüzüspor oldu.Maçın kırılma anı diyebileceğimiz Beşikdüzüspor kalecesinin kalesine gelen şutu çift yumrukla çıkartması ,hiç zaman kaybetmeden topu oyuna sokması ve 78.dakikada gelen 1. gol oldu.Kurduğu baskıyı iyice artıran ilçe temsilcimiz morali bozulan rakibi karşısında 87.dakikada 2. golüde attı ve müsakaba bu sonuçla sona ermiş oldu.

Ümraniye Belediye stadında güzel bir havada oynanan futbol mücadelesine çok sayıda Beşikdüzü’lü kendilerine ayrılan türübüne sığmadı müsabakayı ayakta izlemek zorunda kaldı.Ümraniyespor ve Beşikdüzüspor arasındaki bu güzel mücadeleyi Ümraniye Kaymakamı , İlçe Emniyet müdürü Beşikdüzüspor Başkanı ile Ümraniyespor başkanı Protokolden izledi.

Maç öncesi Beşikdüzüspor Başkanı Cengiz Karadeniz misafirlerinini Protokol’e alınmamasıyla oluşan tatsız durum karşısında misafirleri ile Beşikdüzüspor taraftarının olduğu tirübünde uzunca bir süre  müsabakayı seyircilerin arasında izledi.Yaşanan bu durum karşısında Ümraniyespor başkanın araya girmesi ile Başkan Cengiz Karadeniz misafirleri ile birlikte protokol’deki yerini aldı.

Ucak kalkış zamanına kadar Viaport’da yemek yiyerek dinlenen Beşikdüzüspor’a site yönetimi arkadaşlarla bizde eşlik ettik Başkanımız Cengiz Karadeniz ile yemek sırasında hoş sohbetler yaşadık.Bu nezaketinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz.

15.04.2012 günü kendi evinde Gebzespor’la karşılacak olan ilçemiz temsilcisi Beşikdüzüspor’a başarılarının devamını diliyoruz.

En son Haberler

2 Thoughts to “Ümraniyespor 0 – Beşikdüzüspor 2 “Foto, Video Galeri””

  1. Güzel bir gündü. takımımız da bizleri mutlu etti. İnşallah bir sonraki sezon da aynı grupta oluruz da maca birlikte gideriz.

    1. Gebzespor ile oynanan maçtada ordaydık gerçekten cok güzel görüntüler dostluklar oluyor sonuç olarak birde yendikmi keyfine diyecek yok.Tüm Beşikdüzüspor ekbini bir kez daha kutluyorum…

Comments are closed.