Son Dakika Spor Gündemi 

Trabzon şehri maça kilitlenmiş durumda…

Trabzonspor’un Pazar günü Fenerbahçe ile karşı karşıya geleceği ve hayati öneme sahip olan maç öncesi tüm şehir maça kilitlenmiş durumda.

Trabzonspor ve Fenerbahçe Kulüpleri için oldukça büyük öneme sahip olan tarihi derbide stadyumda maçı seyredecek olan tüm Trabzonspor taraftarları tribünlerde formalarıyla şov yapmaya hazırlanıyor. Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda tribünlerde boş koltuk kalmayacak gibi… Maraton biletlerinin tümü tüketilirken kapalı tribün kısmında da çok az miktarda satılmayan koltuk kaldı. Böylesine atmosferi yüksek karşılaşmada Trabzonspor taraftarına düşen ise maça gelirken ellerinde bordo-mavi bayraklar üzerlerinde ise efsane forma olan çubuklu forma olmalı.

G.Saray’ı hakem Cüneyt Çakır’ın haksız penaltısıyla elinden kaçıran ve zirveye yaklaşma şansını kullanamayan Bordo-Mavililer, şimdi F.Bahçe maçında hem geçen yılın hesabını görmek hem de Play-Off yolunda rakibi ile arasındaki farkı kapatmak amacında. Bordo-Mavili camiada büyük önem verilen F.Bahçe maçı için Teknik Direktör Şenol Güneş’te zafer planı yapıyor.

Güneş, G.Saray karşısında hak etmedikleri bir puan kaybı yaşadıklarını ifade ederek, “Bu maçtaki galibiyet yeniden bize yarışa ortak edecekti. Ancak olmadı, şimdi önümüzde F.Bahçe maçı var. Bu maçı kazanarak yeniden zirve yolunda farkı biraz daha kapatmak istiyoruz. F.Bahçe maçında kazanmamız için her açıdan bir çok sebebimiz var. Taraftarımızın da desteğiyle bunu başaracağız” dedi.

Güneş, şuanda tek hedeflerinin lig olduğunu bunun için her maça final gözüyle baktıklarını ifade ederek, “F.Bahçe ve Ordu maçlarını kazanarak Play-Off grubuna daha iddialı bir konumda girmek istiyoruz” dedi. Güneş, zirvedeki G.Saray ve F.Bahçe ile aralarındaki puan farkının kapanabileceğini ifade ederek, “Biz artık kazanıp rakiplerimizi bekleyeceğiz. Bu yarışta her an dengeler değişebilir” dedi.

Haber61&Günebakış

En son Haberler