Son Dakika Spor Gündemi 

Burak YILMAZ ile Fernandes ile kıyaslanınca

Son yıllarda Türk futbolundaki kalitenin artması ve uluslar arası arenada alınan başaralı sonuçlar Avrupa’nın devlerinin iştahını kabarttı.

Türkcell Süper Lig’de oynanan maçları yakın takibe alan menajerler, performanslarıyla dikkat çeken isimleri Avrupa’nın önde gelen takımlarına öneriyor.

Menajerlerin bu önerisini dikkate alan kulüpler, izleme komitesi temsilcilerini göndererek önerilen futbolcuları yakın takibe alıyor.

Sezon sonuna doğru yaklaşılırken transfer borsası da hareketlenmeye başladı. Bu sezon başarılı grafik çizen isimler Avrupa devlerine göz kırparken, Türkiye’de de özellikle ligin şu anda 31 golle zirvesinde bulunan Burak Yılmaz ve Beşiktaş’ta gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Manuel Fernandes isimleri ön plana çıkıyor.

Beşiktaş’a 2 milyon euroya gelen Fernandes fiyatını 20 milyon euroya kadar çıkartırken, attığı 31 golle Avrupa’dan birçok yıldızı gölgede bırakan Burak için ise kulüpler 5 milyon gibi bir rakamdan bahsediyor.

Burak Yılmaz’ı iyi bir fiyata elden çıkarmak isteyen Trabzon yönetiminin gelen düşük tekliflere isyan ettiği ve Fernandes’i örnek göstererek “Sezon boyu etkili olamayıp son maçlarda parlayan isim için telaffuz edilen rakam Burak’ın 4 katı. Bu asla kabul edilemez” dedikleri öğrenildi.

Kaynak: macadogru.com

En son Haberler

One Thought to “Burak YILMAZ ile Fernandes ile kıyaslanınca”

Comments are closed.