Son Dakika Yöresel Haberler 

Beşikdüzü Fakülte İstiyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Beşikdüzü İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Yeşilköy Belediye Başkanı Zülkif Dilli, AK Parti İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi üyesi Harun Demirci, ilçe yönetim kurulu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Aras ve muhtarların katıldığı toplantıda ilçenin sorunları konuşuldu. Toplantıya katılanlar Milletvekili Bıyıklıoğlu’ndan Beşikdüzü’ne bir fakülte kazandırılması yönünde istekte bulundular. Trabzon Milletvekili Bıyıklıoğlu, “Burada bir fakülte kurulur, biraz daha fazla hizmet gelir, esnaf bundan istifade eder. Bütün bunlar değerlendirilebilecek şeyler. Anadolu Öğretmen Lisesi fakülte için değerlendirilebilir. Mevcut bina 4 yıllık yüksekokula çevrilebilir. Bunlara ihtiyaç var. Bu çalışmalarınızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Trabzon’a kurulacak ikinci bir üniversitede bu noktaları göz önüne alacağız. Endişeniz olmasın bu konuda  biz elimizden geleni yapacağız” dedi.

 Stadyum İçin Yer Bulun Gerisini Bize Bırakın    

Başbakanın Trabzon’a çok büyük önem verdiğinin altını da çizen Bıyıklıoğlu, “Bugün büyükşehir olmak için belirlenen 750 bin sınırı Trabzon’a göre düşünüldü. Başka türlü Trabzon büyükşehir olamazdı. Bu Trabzon’u kalkındırmak, desteklemek için alınan bir karardı. Beşikdüzü-İskenderli yolu yakında ihale olacak. Yaylalarımızda yayla turizmini geliştirmek için Samsun’dan Artvin’e kadar yayla yollarının dağların üzerinden birleştirilmesi, yaylalarımızın birbirine bağlanması projesi var.

Bu mükemmel bir projedir. Dünya artık yayla hayatını yaşamak istiyor. Cezaevi Beşikdüzü’ne yapılacağı müjdesini sayın bakanımız zaten size vermişti. Devlet kurumlarına personel alımlarında biraz daha dikkatli olacağız, her ilçeden alınmasına özen göstereceğiz. Her zaman projeli işleri ön plana alıyoruz. Çalışmalarımızı projelendirmemiz gerekir. İlçe stadyumu konusunda yer bulun biz gerisini halledeceğiz.”dedi.
Haber Kaynağı : Taka Gazetesi

En son Haberler