Son Dakika Yöresel Haberler 

Uzungöl Turizme Destek

TV 7 de de Eğlenceli, keyifli bir gezi programı ile Türkiye’yi dolaşan Atilla Taş, Uzungöl’de buz tutan göl üzerinde yapığı çekimler sırasında yöre halkının yüreğini ağzına getirdi.

Taş’ın bu hafta ki durağı doğası ve yemekleriyle ünlü Uzungöl Beldesi oldu. Uzungöl turizminin tanıtımında katkı ta bulunan Atilla Taş,yeni programıyla izleyicilere yeni yerler, yeni insanlar tanıtıyor, hem gezdiriyor hem güldürüyor hem de şaşırtıyor. Bitmeyen enerjisi ve coşkusuyla halkın beğenisini kazana Taş,ekranlara yeni bir renk getiriyor.

Yeni bölümünü Karadeniz bölgesinin Doğa cenneti Uzungöl’de gerçekleştiren Taş Devrinin Süpürmeni Atilla Taş,beldede birbirinden renkli görüntülerle izleyicilerini buluşturacak.

Çeşitli konuları ele alarak Uzungöl’de yaptığı programının son çekimlerini buz tutan gölün üzerine gerçekleştirdi.Çekim sırasında 15 metre derinliğindeki buz tutan ve göl üzerindeki buzların her an kırılabileceğini hiçe sayarak ölümüne çekim yapan Taş, yöre sakinlerine ve tatil yapanlara korkulu dakikalar yaşattı.

Şemsettin Öztürk

Haberci61

En son Haberler