Diğer Haberler Son Dakika 

Bir Garip Balık Hikayesi

Bu anlatacağım olay okuduğunuzda yok canım abartıyorsun diyeceğiniz bir hikaye ama gerçek ve bizzat bizler yaşadık.Ben adına hikaye dedim okuyunca sizler değerlendirin.

29.02.2012 günü geçmiş olsun ziyaretine gelen iki erkek çocuklu aile çocukları ile birlikte ziyaret ettikleri evdeki akvaryumda ki 2 adet balığı görünce önce biraz seviyorlar ilk fırsatta fazladan bir yem atıyorlar ikinci fırsatta ise balıklardan bir tanesi işte fotoğrafla gördüğünüz balık misafir aile evden gittikten sonra akvaryumdan kayboluyor.

İşte garip hikaye bundan sonra başlıyor misafir çocuklardan bir tanesinin oyun zannederek akvaryum’dan aldığı balığı bütün aramalara rağmen bulunamıyor ve sonunda çocukların almış olduğu kanaatine varılarak büyük bir üzüntü yaşanıyor. Ertesi sabah okula gitmek isteyen evin oğlu gardolabindaki poşetin içindeki eşofmanlarını almak istediğinde o poşetin içinde dün akşam bütün aramalara rağmen bulunamayan balık olduğunu görüyor halen yaşayan balık şaşkınlık ve hayretler içerisinde evin annesi tarafından hemen suyun içine akvaryuma bırakılıyor ama bütün gece su olmadan poşetin içinde kalan ve süzgeçlerinden bir tanesi zedelenen balık 01.03.2012 günü dayanamayarak ölmüştür.

Yüce mevlam ;bir gece su olmadan poşetin içresinde bu balık nasıl yaşadı.? Öldürmeyen ALLAH öldürmez diye boşuna dememiştir büyüklerimiz.İşte garip olay bu ,garip midir değilmidir siz karar verin…

En son Haberler

4 Thoughts to “Bir Garip Balık Hikayesi”

  1. şeyma çolak

    bu garib hikaYE bizim evde yaşanmıştır 🙁 bitanem seni çok sevmiştim… çok üzüldüm..

    1. LEVENT DEMİRCİ

      Bir gariplikte olayın tarihinde var.2012 yılı şubat ayı zaten 29 çekiyor. 30.02.2012 diye bir tarih zaten yok. !!!…..

      1. Evet sende kaklısın 🙂 şimdi düzelttim.Şubat ayında özlediğimiz bir tarihti ama Bağdat’tan döndü

  2. akif kılıç

    geçmiş olsun ne diyelim ölenle ölünmez 😀 ………….

Comments are closed.