Bizden Haberler Son Dakika 

Hüseyin Demirci Ümre’den Döndü

İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü ve beraberindekiler Umre Ziyaretinden Dönen Hüseyin Demirci’yi evinde ziyaret ettiler

Özel bir şirketle gittiği 10 günlük umre ziyaretinden dönen Beşikdüzü esnaflarından (Beko Bayiinin sahibi) Hüseyin Demirci’yi, Beşikdüzü’ndeki evinde ziyaret eden İlçe Müftüsü Tütüncü ve beraberindekiler, Demirci’ye, “Hoş geldiniz, Allah ziyaretinizi mübarek eylesin” dualarında bulundu.

Beşikdüzü Müftüsü Ömer Tütüncü ve beraberindekilerin kendilerini ziyaretlerinden oldukça memnun kalan Esnaf Hüseyin Demirci, Müftü Tütüncü ve beraberindekilere zemzem, hurma ve tatlı ikramında bulundular.

Umre ziyareti için 15.02.2012 günü Kutsal Topraklara hareket eden Beşikdüzü Beko Bayiinin sahibi (Şenol Ticaret’in sahibi ve Resullü Köyü’nden Şenol Demirci’nin oğlu) Hüseyin Demirci, 5 gün Mekke, 5 gün de Medine olmak üzere 10 günlük kutsal yolculuğun ve ziyaretin ardından yaşadıklarını ziyaretçileriyle paylaştı.

İlçe Esnaflarından Hüseyin Demirci ile bir süre baş başa sohbet eden İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü ve beraberindekiler daha sonra müsaade isteyerek evden ayrıldılar.

Hüseyin Demirci irtibat tel: 0533 684 61 22

Mithatgudu.com

En son Haberler

3 Thoughts to “Hüseyin Demirci Ümre’den Döndü”

  1. Yolculuğun Ziyaretin hayırlı olsun duaların kabul umren mübarek olsun..

  2. BİROL KÖSE

    ALLAH (cc) ÜMRENİZİ, İBADETLERİNİZİ VE DUALARINI KABUL ETSİN.İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA ” HAC GÖREVİNİZİ” DE YAPMAK NASİP OLUR.RABBİM İNŞALLAH BİZLERE DE O MÜBAREK YERLERE GİTMEYİ VE GÖREVLERİMİZİ YAPMAYI TERCİH EDER…

  3. osman budak

    Allah kabul etsin. Osman BUDAK ( Hüseyinoğlu)

Comments are closed.