Bizden Haberler Sağlık Haberleri Son Dakika 

Geçmiş Olsun Mustafa Dübüş

Dolanlı köyü sakinlerinden Elektirikçi Osman Dübüş’ün oğlu Mustafa Dübüş 05.02.2012 Cumartesi günü Trabzon da Beşirli meydan güzergahında seyir eden motosiklet Aydınlıkevler kavşağında  dolmuşla çarpıştı.Olayda yaralanan Mustafa Dübüş’e hastanede  yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili Taka gazetesinin haberi :

Motosiklette bulunan Ahmet Yaşar ve Mustafa Dübüş başından ve kolundan yaralanırken dolmuşta bulunan Esra Öztürk yaralandı. İrem Saltık’ın burnu kırıldı. Yaralılar ambulanslarla Fatih Devlet Hastanesi ve Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Motosikletin hızlı olduğundan duramadığını ve kask takmadıklarını iddia eden görgü tanıkları olayı şöyle anlattılar; “Bir ses geldi ve dışarıya atladık.

Motosikletin dolmuşla çarpıştığını gördük. Dolmuşun içinde bulunan iki bayan ve motosikletteki çocuklar yaralanmıştı. Başından ve kolundan yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Yaşar’a ilk müdahaleyi yaptık ve hastaneye kaldırdılar. Dolmuşta bulunan bayan da suratından darbe almıştı. Onu da ambulans ile birlikte hastaneye kaldırdılar.” Olayla ilgili araştırma sürüyor.

 

En son Haberler

One Thought to “Geçmiş Olsun Mustafa Dübüş”

  1. BİROL KÖSE

    MUSTAFA DÜBÜŞ VE DİĞER KAZAZEDELERE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİRKEN RABBİMİZDEN BAŞKA KAZA YAŞATMAMASINI DİLERİM…

Comments are closed.