Bizden Haberler Son Dakika Yöresel Haberler 

Maşukiye ve Kartepe Gezisi Düzenliyoruz ..

29 Ocak 2012 Pazar günü günü Sitemizin Yönetiçilerinin ve Ali Naci TAŞ’ın organizesi ile ailecek katılabileceğiniz Maşukiye ve Kartepe gezisi düzenliyoruz.Özellikle yoğun geçen 1. yarı okul dönemi içersinde katılımda bulunacak öğrencilerimize yönelik bir moral günü olarak düşünülen Maşukiye ve Kartepe gezisi günü birlik yapılacaktır.Katılım Herkese Açıktır.

Şehirlerası yolcu otobüsü ile 45 kişi olarak düzenlenen gezim 45 kişi  kontejanı ile  sınırlıdır..ACELE EDİN LİSTEYE DAHİL OLUN.

Organizasyonda Kemençeci Serdar Sarı’da bizlere eşlik edecektir.Eğlence Horon Nefis doğa manzarası ile dolu dolu bir gün olacağını tahmin ediyoruz.

Pazar sabahı saat 08.00 sularında Kadıköy Uzuncayır METROBÜS durağından hareket edip E-5 yol güzergahından alınacak olan katılımcılar ile takriben 10.30 ila 11.00 arası Maşukiye alabalık vadisinde olunacak burada  saat 12.30 ila 13.0 saatleri sularında gurup menü için hazırlanmış öğle yemeğimizi yedikten sonra Kartepeye hareket edilecek.

Günün ve hava şartlarının durumuna göre takriben 17.00 dan sonra dönüş hareketi yapılacak yine E-5 yol güzargahından geri gelinecektir.

Bu gezimiz :

1-Gidiş geliş yol üçreti

2-Öğlen Yemeği (Kiremitte balık veya Kiremitte Köfte  ,Salata,Meşrubat dahil)

TOPLAM KİŞİ BAŞINA 40.00 TL DİR.

Maşukiye ve Kartepe gezi üçreti gidiş sırasında araç içersinde toplanacaktır.

Not: Toplam 45 Kişi toplanılmaması durumunda Program İPTAL edilecektir.

Katılmak isteyenler Halil ibrahim Coşkun  Tel : 0 535 350 28 37 , Baki Açıl Tel : 0 505 364 61 94  ve Ali Naci Taş : 0 532 417 28 00 bilgi verebilirsiniz . Veya [email protected] e-posta ile bilgi verebilirsiniz olmadı habere YORUM YAZ bölümünü kullanarak katılabilirsiniz…

12 Yaşından Küçük çocuklar otobüs ve yemek üçreti alınmayacaktır.Bu çocuklarımız Anne ,Baba yemeğini paylaşacak ve Anne,Baba otobüs koltuğunu kullanacaktır.12 Yaş üzeri çocuklar’dan yetişkin üçreti alınacak ve yemek listesine dahil edilecektir.

Yazıcılar Otel ve Restorant Fotografları İçin Tıklayınız.

En son Haberler