Bizden Haberler Son Dakika 

Oğuz Beldesi Vatandaşlarından Dayanışma

Beşikdüzü İlçesi Oğuz Beldesi vatandaşlarından Hacı Yaşar Aydın’ın geçtiğimiz günlerde nedeni kesin olarak bilinemeyen bir sebeple atölyesinin tamamen yanması üzerine belde vatandaşları bir araya gelerek örnek bir dayanışmaya imza attılar.

10.12.2011 tarihinde gece saatlerinde Hacı Yaşar Aydın’ın atölyesinde meydana gelen yangın her tarafı sararak atölyeyi tamamen kullanılamaz hale getirmişti. Bilirkişilerin tahminlerine göre yangının atölyeye verdiği maddi zararın 60.000 TL civarında olduğu belirtiliyor.

Bu üzücü olayın kendileri üzerinde büyük bir üzüntü yarattığını söyleyen Oğuz Beldesi vatandaşları büyük maddi zarara uğrayan Hacı Yaşar Aydın için, “Çok sevdiğimiz bir büyüğümüz. Sadece beldede değil civar köylerde de çok sevilen ve herkesin işini paralı-parasız en iyi şekilde yapan alçakgönüllü, mütevazi kişiliğe sahip bir vatandaşımızdır. Bu olay karşısında duyarsız kalmak istemedik. Bu güne kadar O, iyi günde kötü günde herkesin yanında oldu. Şimdi de bizler onun yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Ve bunun için de bir yardım kampanyası başlattık.” dediler.

Oğuz Beldesi’nin eski emektar muhtarı Kazim Öztürk’ün öncülüğünde bir araya gelen belde vatandaşları, yaptıkları istişare sonucunda kendisine güven duyulan bir kişinin mutemet tayin edilerek adına Ziraat Bankası Beşikdüzü şubesinde hesap açtırma kararına vardılar. Buna göre isminde karar kıldıkları belde halkından Hamdi Özdemir adına 539 456 65-5002 nolu hesabı açtırılarak yardım kampanyasını başlattılar.

Oğuz Beldesi’nin fedakâr, yardımsever insanları açılan ilgili hesaba ilçe dışındaki duyarlı vatandaşlarında katkıda bulunabileceklerini belirterek, “duyarlı yardımsever insanlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.” dediler.

İlgili Hesap:

Ziraat Bankası Beşikdüzü şubesi

Hamdi Özdemir adına, hesap no: 539 456 65-5002

mithatgüdü.com

En son Haberler