Son Dakika Yöresel Haberler 

Harun Demirci Yeniden Başkan

AK Parti Beşikdüzü İlçe 4. Olağan Kongresi Anadolu Öğretmen Lisesi konferans salonunda yapıldı. Çift liste ile yapılan seçim sonucunda mevcut Başkan Harun Demirci 188 oyla yeniden başkan seçilirken diğer başkan adayı Hakan Baykan ise 145 oy aldı.

Divan Kurulu Başkanlığını İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Sait Gürsoy’un yaptığı kongreye AK Parti Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu,  İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün, il yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, ilçe başkanları, belde başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, delegeler ve partililer  katıldılar.

Kongrede konuşan İl Başkanı Adnan Günnar “Beşikdüzü’nde tüm partili arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü çıtamızı yükselttiniz. Şimdi daha da yükseltmenizi arzu ediyoruz. Arabanın dönen tekerinin daha da hızlı dönmesini istiyoruz. Şimdi önümüzde 2014 yerel seçimleri var. Aydın Beşikdüzü’ne AK Parti layıktır. AK Parti belediyeciliğini de inşallah sizlerin desteği ile birlikte Beşikdüzü’ne getireceğiz. Bu seçimin sonucu ne olursa olsun, burada birlik ve beraberliği arzu ediyoruz” dedi.

AK Parti Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu, ise; “Her yerde ekonomik kriz yaşanırken, Türkiye’de gelişmeler bizleri çok mutlu ediyor. Bunlar güçlü bir iktidarla, güçlü bir liderle ve güçlü bir teşkilatla oldu. Bizi bugünlere bu coşkumuz bu heyecanımız getirdi. Teşkilatlarımızın birlik ve beraberliği getirdi” diye konuştu.

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci; “Biz bu partiyi en üst seviyeye taşıdık. Bu bizi asla şımartmadı. Biz biliyoruz ki bu makam ve mevkiler gelip geçicidir. Asıl olan geride hoş bir seda bırakmaktır. Biz AK Parti sevdalısıyız. Biz Beşikdüzü sevdalısıyız. Beşikdüzü’ne hizmet noktasında çok mesafe kadettik.Yeterli mi değil.  Bu birlik beraberliğimiz olduğu sürece her türlü sorunun üstesinden geleceğiz. Biz 24 saat hizmetinizdeyiz. Biz makam ve mevki peşinde değiliz. Teşkilat olarak sizlerin desteğini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Diğer aday Hakan Baykan da konuşmasında “Beşikdüzü’müzü AK belediyecilikle buluşturmak hepimizin boynunun borcudur. Sayın delegelerimize sesleniyorum; sesimin gönüllerinizde yangılanacağına olan inancımla vicdanlarınıza sesleniyorum; oyunuzu kullanırken elinizi vicdanınıza koyarak kişilere, menfaatlere, dayatmalara tek adamlığa değil, AK Partimizin menfaati; Beşikdüzü’nün menfaati lehine kullanalım. Seçimleri tekrar ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti ile ilgili kısa bir slayt gösterisi sunuldu. İlçe teşkilatının faaliyet ve gelir-gider raporlarının okunup oylanmasından sonra seçimlere geçildi. İki listenin yarıştığı seçimde Harun Demirci 188 oyla yeniden ilçe başkanı seçilirken diğer aday Hakan Baykan 145 oyda kaldı. Bu sonuçla güven tazeleyen Harun Demirci’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:  Ahmet Gören, Taner Karaoğlu, Hüseyin Uzuner, Olgun Yavuzyılmaz, Olgun Ayar, Önder Gündoğdu, Mahmut Taş, Coşkun Kara, İnal Sağlam, Veysel Çıtlak, Yahya Turan, PirağaKılıç, Gülten Gülay, Sevgi Kılıç, Öktem Demirbaş, Hüseyin Demirci, Bilal Usta ve Hasan Kaya.

Beşikdüzü Haber

En son Haberler