Son Dakika Yöresel Haberler 

Futbolculardan İlginç Saygı Duruşu

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Keşanspor kafilesini taşıyan otobüs Antalya’nın Korkuteli ilçesi Kargalı mevkiinde şiddetli yağış ve kayganlaşan zemin nedeniyle uçuruma yuvarlanmış kazada Can Çetinkaya ve Güner Yıldız isimli iki futbolcu hayatını kaybetmiş, 23 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

Ölen bir futbolcu ile yaralanan bazı sporcuların Çanakkale Dardanelspor altyapısından yetişmesi üzerine bu olaya üzülen Dardanelspor U18 takımı Çanakkale’de gerçekleştirilen Bursaspor maçı öncesi kollarında siyah bantla sahaya çıkıp 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmak istedi.

Dardanelspor U18 takımının Antrenörü Resul Kuzu karşılaşma öncesi bu durumu Bursaspor takımının yetkililerine de iletti. Rakip takımında buna olumlu bakması üzerine seremonide durumu orta hakem Emre Yılmaz’a ileten futbolcular saygı duruşunda bulunacaklarını söyledi. Ancak hakem Emre Yılmaz, federasyondan bu konuda kendilerine bir bilgi gelmediğini, bu sebeple de 1 dakikalık saygı duruşunun yapılamayacağını söyledi. Bunun üzerine ilginç bir yola başvuran Dardanelspor ve Bursaspor’lu futbolcular başlama vuruşunun ardından topa dokunmayarak 1 dakika boyunca bulundukları yerde durarak saygı duruşunda bulundular. Ardından da topa dokunarak yeniden maça devam ettiler.

Karşılaşma ise Dardanelspor’un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.

Haber61

En son Haberler