Son Dakika Spor Gündemi Yöresel Haberler 

TS-İBB’nin 10.Randevusu!

Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapacakları maçla ligde 10. kez karşılaşacak.

Bordo-mavililer, taraftar desteğini arkasına alarak İstanbul’da oynadığı maçlarda rakibine hiç yenilmedi.

Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 9 lig maçında Trabzonspor’un rakibi karşısında üstünlüğü bulunuyor. Karadeniz ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bordo-mavili takım, söz konusu karşılaşmalarda 20 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

İSTANBUL’DAKİ MAÇLAR

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sahasında oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken, deplasmanda rakibi ile oynadığı 4 maçı da kazandı. İstanbul’da rakibi ile oynadığı maçlarda büyük taraftar desteğini arkasına alan Bordo-mavililer hiç mağlup olmadı. İki takım arasında İstanbul’da oynanan maçlarda Bordo-mavililer, attığı 15 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü.

İki takım arasında bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki oynanan karşılaşmayı Bordo-mavililer 1-0 kaybederek rakibi karşısında ilk mağlubiyetini almıştı. Söz konusu dönemde ise İstanbul ekibinin başında A Milli Takım Teknik Direktörlük görevine getirilen Abdullah Avcı bulunuyordu.

Spor61

En son Haberler

One Thought to “TS-İBB’nin 10.Randevusu!”

  1. admin

    vay anasina ya son dakinakada gelen gollerle mac 0 – 2 trabzonun galibiyetiyle sonuclandi

Comments are closed.