Bizden Haberler Son Dakika 

Oğuz Belediyesi Greyder Aldı

Oğuz belediye başkanı Sayın Şakir Yenigün İstanbul Tüyad dernek merkezinde müjdesini verdiği Greyder’i alarak belediye araç parkına kazandırmış oldu.Başkan Yenigün’ün belediyenin resmi internet sitesinden duyurduğu bu haberi  bizde paylaşıyoruz.

“Beldemiz hizmetlerinde kullanmak üzere Belediyemiz bünyesinde bulunan Şantiye Şefliğindeki araç ve iş masinesi parkımıza Greyder iş makinesi kazandırdık. Siz değerli beldemiz hakkına daha iyi hizmet sunabilmek için her türlü maddi olumsuzluklara rağmen Belediyemiz Fen İşlerinde kullanmak üzere 1990 model Galliyon marka greyder alınmıştır. Alınan greyderimiz belden kırma olup mahalle aralarındaki yollara girerek daha iyi manevra etme özelliğine sahiptir. Bu yollara bakım ve onarım için çevre belediyelerden greyder iş makinesi alarak çalışma durumundaydık. İş makinesi alarak bu sorunu çözmüş bulunmaktayız. Bu iş makinesi sadece kendi yöremize hizmet ettiği gibi, çevre belediyelere, köylere de iş makinası ile hizmet etme imkanı kazanmış oluyoruz”.

       Beldemiz halkına daha iyi hizmet yapmayı düşünüyor, greyderimizin Beldemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Şakir YENİGÜN

Belediye Başkanı

Oguzlular.com Ailesi olarak bizlerde bu yeni iş makinasının hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

En son Haberler

One Thought to “Oğuz Belediyesi Greyder Aldı”

  1. Mustafa Yenigün

    Başta Oğuz Belediye Başkanı Sayın Şakir Yenigün olmak üzere Oğuz Belediyesinin değerli üyelerine bugüne kadar verdikleri çok değerli hizmetlerinden dolayı şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkürlerimi sunar sözkonusu olan greyderin en ince detayların dahi düşünülerek alımı nedeniylede tebrik ederim. Oğuz köylülerine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek tüm köylülerimin Yeniyılını en içten dileklerimle kutlarım.
    Bizden sizlere selam olsun.

    Mustafa Yenigün
    Fenerbahçe-İstanbul

Comments are closed.