Bizden Haberler Doğum Haberleri Son Dakika 

Hoşgeldin Mustafa Göktürk Bebek

Dolanlı köyünden Mustafa Göktürk’ün (Piribey hoca ) oğlu İstanbul Pendik’te ,kamet eden Mehmet ve Seda Göktürk çiftinin bir Erkem evlatları olmuştur.

01.12.2011 Günü saat 20.15 de İstanbul Yakacık çocuk ve doğum evinde dünya’ya gelen yavrularına  Mehmet ve Seda Göktürk çifti Mustafa ismini vermişlerdir.Mustafa bebeğin ve anne Seda hanım sağlık durumları iyi olmakla bereber taburcu olmuşlardır.

Yeni hayata merhaba diyen Mustafa Bebek’e Hoşgeldin Anne Seda hanıma geçmiş olsun baba Mehmet bey’e ve Göktürk ailesinede gözleriniz aydın olsun dileklerimizi iletiyoruz.

En son Haberler

3 Thoughts to “Hoşgeldin Mustafa Göktürk Bebek”

  1. Mustafa Yenigün

    Dübüşoğulları sülalesinin yeniferdi olarak dünyaya gelen bu minik akrabama hoşgeldin dünyaya diyor ve uzun, mutlu, sağlıklı ve esenliklerle dolu bir hayat diliyorum. Anne ve babanın gözü aydın olsun. Demek ki büyük babanın adını vermişler. Piribeyin adı Mustafadır aslında. Benimde adaşım oluyor böylece. Büyürde sağ olursak bu amcasını tanır inşallah. Gerçi babası bile tanımıyor ya! neyse. Anne Babayı ve bu arada Piribeyide tebrikler. Soyadı değişikliği yaptıklarını bilmiyordum.

    Mustafa Yenigün
    (Aruz’dan Hüseyin Sırrı oğlu)

    Not: Gençler belki beni tanıyamaz diye parantez içersine not düşüyorum.
    Herkese mutluluklar diliyorum.

  2. Ümit ÖZTÜRK

    Dayı gözün aydın..Allah analı,babalı büyütsün…Vatana,millete hayırlı bir evlat; Türk İslam davasına hizmet eden yiğit bir Alperen olması dileğiyle…

    1. mehmet göktürk

      temennilerin için çok teşekkür ederim insallah hayırlı bir evlat hayırlı bir insan olur

Comments are closed.