Bizden Haberler Son Dakika 

Oguzlular.com Yönetiminden Duyuru

Değerli sitemiz takipcileri;

Henüz yayın hayatına başlayalı 2 yıl gibi bir süre içersinde  bizlere verdiğiniz güven ve takiplerinizden dolayı yönetim olarak teşekkür ediyoruz.

Yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber en doğru,sağlıklı ve en hızlı haberleri sizlere ulaştırmak için gayretler içersindeyiz.Malumunuz her habere her bilgi’ye fotoğraf’a veya video bilgilerine ulaşmamız mümkün değil zaman zaman komşu sitelerden alıntı yaparak haberleri sizlere ulşatırmaya calışıyoruz.Bu bağlamda sizlerden ricamız sizlerin’de haber paylaşımında bizlere yardımcı olmanızdır.Bir telefon ve e-posta kadar yakınızdayız bu nedenle bizleri haberdar ederseniz seviniriz.

Sizlere sunduğumuz sms ile cep telefonlarına haber gönderme sistemimiz devam etmektedir.Bu hizmetimiz ücretsizdir.

Sms gönderim hizmetinde kullandığım cep telefonumuz malesef kaybolmuştur.Telefonumuzun kaybolması ile birlikte içersinde kayıtlı bulunan siz değerli takipcilerimizin numaralarıda kaybolmuştur bu nedenle bizlerin ilgisi olmadan olası bir mesaj veya telefon konuşması ile  bizlerin adına bir talepde bulunulursa lütfen dikkate almayınız.

Sms ile haber gönderme hizmetimiz kısa bir süre sonra tekrar başlayacaktır.Sizlerden ricamız sitemizin anasayfasında bulunan “Şimdi Haberler Ücretsiz Cep Telefonunuza Geliyor” diye yazan yerdeki FORMU DOLDURARAK TELEFON NUMARANIZI BİZE GÖNDERİNİZ.

Ana sayfadaki bu formu doldurunuz…

 

 

Sitemizin hizmetlerinin devam edebilmesi için sizlerin vereceği REKLAM TALEPLERİNİ beklmekteyiz.İlginiz için teşekkür eder Kurban bayramınızı şimdiden kutlarız..

Halil İbrahim Coşkun                         0 535 350 28 37

Site Yönetimi adına                             [email protected]              info@https://oguzlular.com

Sitemizin sms hattına’da isminizi yazarak numaraınızı mesaj atabilirsiniz.Sms Hattı Tel:0 534 215 83 82

 

 

En son Haberler