Beşikdüzü Şahmelik Köyü’nde Kaza: 1 ölü 3 yaralı

Beşikdüzü İlçesine bağlı Şahmelik Köyü’nde 400 metre uçuruma yuvarlanan minibüste 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

    Edinilen bilgilere göre; Arefe günü nedeniyle,  Yenicami Köyü’nden kayınpederlerinin mezarını ziyaret etmek için Ardıçatak Köyü’ne giden Mehmet Karaca yönetimindeki 61 PC 288 plakalı minibüsteki 4 kişi, saat 13.30 sıralarında nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı virajı alamayarak yaklaşık 400 metre uçuruma yuvarlandılar.

    Kız kardeşleri ölüm ayırdı

    Ağaçlık ve çalılıkların yoğun olduğu yerden hızla yuvarlanan araç, ağaçlara çarparak güçlükle durabildi. Kullanılamaz hale gelen kazada araç sürücüsü Mehmet Karaca’nın 70 yaşındaki eşi Fatma Karaca olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan Fatma Karaca’nın kız kardeşi Miase Özdemir ve eşi Muhammet Özdemir ile araç sürücüsü Mehmet Karaca çeşitli yerlerinden yaralandılar.

    Yaralılara ilk müdahale Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde yapıtlıktan sonra araç sürücüsü Mehmet Karaca ile bacanağı Muhammet Özdemir KTÜ Tıp Fakültesi’ne, Muhammet Özdemir’in eşi Miase Özdemir ise Numune Eğitim ve AraştırmaHastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındılar. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

    Kurban Bayramı öncesi yaşanan üzücü kaza Beşikdüzü’nü yasa boğdu.

    Kaza aile ilgili soruşturma sürüyor. 

mithatgudu.com

Fotograflar yenicamikoyu.net stesinden alıntıdır.

En son Haberler

One Thought to “Beşikdüzü Şahmelik Köyü’nde Kaza: 1 ölü 3 yaralı”

  1. mesut kot

    Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabırlar versin..

Comments are closed.