Bekyad Derneğinin Eğitim Duyurusu

Gebze  Beşikdüzü Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak öncelikle yeni eğitim ve öğretim yılının tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Derneğimizin kuruluşundan bu yana bizlerden desteğini esirgemeyen ve bundan sonrada esirgemeyeceğini temenni ettiğimiz değerli Beşikdüzülü dostlarımıza teşekkür ederiz.

Gebze  Beşikdüzü Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak  her yıl olduğu gibi bu yılda 2011–2012 -Eğitim öğretim yılında  derneğimize müracaat eden   6 öğrencimize burslarını  siz değerli dostlarımızın destekleriyle beraber öğrencilerimize eğitim desteği vermeye başladık

“Veren el, alan elden üstündür” diyerek  değerli dostlarımız  ile öğrencilerimiz arasında bir köprü görevi yapmaya çalışıyoruz bu vesile ile Eğitim öğretim’e devam eden öğrencilerimize burs vermek isteyen eğitim gönüllülerinin Bekyad dernek yönetim kurulu üyeleri ile iletişime geçmelerini ördüğümüz eğitim duvarına  bir tuğla sizlerin’de  koymasını temenni ediyoruz.

Gebze  Beşikdüzü Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak eğitime devam eden öğrencilerimizden  burs müracaat taleplerini almaya devam ediyoruz. Burs almak isteyen öğrencilerimizin Bekyad dernek yönetim kurulu ile İletişime geçmelerini bekliyoruz.Üyelerimizin ve eğitim gönüllülerinin desdekleri doğrultusunda yeni burs müracatlar değerlendirilecektir.

Öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü şimdiden tebrik eder, tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Bekyad Yönetim Kurulu Adına

Ali Naci Taş

Tel: 0 532 417 28 00

 

 

En son Haberler