Kaymakam AKTAŞ Amerika’ya uçtu

İzmir’in Bayındır ilçesinden Beşikdüzü Kaymakamlığına atanan Kaymakam Alaattin Aktaş ilçeye gelerek görevine başladı. Kaymakam Aktaş ardından da eğitim amaçlı olarak 45 günlüğüne Amerika’ya gitti.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’a iadeyi ziyarette bulunan Kaymakam Alaattin Aktaş eğitim sevdalısı olduğunu ifade ederek; “Öncelikle şunu söyleyebilirim, Beşikdüzü’nde eğitim alanında yapacağımız çalışmalarla başarı çıtasını yükselteceğiz. Bazı kurum ve kuruluşları ziyaret ettim. Amerika’ya gitmeden önce belediye başkanımızı da iadeyi ziyarette bulunmak istedim. Oldukça donanımlı bir belediye ile karşılaştım. Hep birlikte el ele vererek Beşikdüzü’ne güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyorum” dedi.  Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ise Kaymakam Aktaş’a belediye çalışmaları ve ilçe hakkında çeşitli bilgiler vererek başarılar diledi.

Alaattin Aktaş kimdir?

Kaymakamı Alaattin Aktaş, 1968 yılında Manisa İli Alaşehir İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı yerde tamamlandı. Yükseköğrenimini Ankara´da (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – Maliye Bölümünde) tamamladı. Mülki İdare Amirliği Mesleğine 1994 yılında Aksaray’da Kaymakam adayı olarak başladı. Malatya Vali yardımcılığı, Güzelyurt, Çemişgezek ve Buharkent Kaymakamlığı görevlerini yaptı. 25 Kasım 2006 tarihinden itibaren Bayındır Kaymakamı olarak görevini sürdüren Aktaş, evli ve iki çocuk babası.

Beşikdüzü Gazetesi

En son Haberler