Beşikdüzü Çok Mutlu

İlk 4 haftada 10 puan toplayan Mavi-Beyazlılar’da keyiflere diyecek yok. Teknik Direktör Gökhan Uzungüngör, “Yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi

Spor Toto 3.Lig 1. Grup’ta Beşikdüzü fırtınası esmeye devam ediyor. Son olarak deplasmanda Bayrampaşa’yı da yenerek puanını 10’a yükselten ve ilk üç takım içerisine giren Mavi-Beyazlılar, rakiplerine korku saldı. İlk kez mücadele ettiği ligde adeta fırtına gibi esen Beşikdüzüspor’da bu durum sevinç yaşatırken, Teknik Direktör Gökhan Uzungüngör, kararlı adımlarla ilerleyeceklerini söyledi. Uzungüngör, son oynadıkları maçta Bayrampaşa karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını fakat bunun fazla büyütülmemesini istedik.

İleriye Bakıyorlar

İlk dört haftada önemli başarılara imza attıklarını ve bu başarılarının devamı anlamında aynı hassasiyeti göstereceklerini ifade eden Gökhan Uzungüngör, “Bu başarının kalıcı ve sürekli olması önemli. Biz ne rakiplerimizi gözümüzde büyütüyoruz ne de onları hakir görüyoruz. Kendi oyun kurgumuzu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bu yarışın içerisinde olmak güzel bir duygu” dedi. Öte yandan daima ileri baktıklarını da sözlerine ekleyen Uzungüngör, artık Pazar günü sahalarında oynayacakları Kırıkkale maçını düşündüklerini vurguladı.

Günebakış

En son Haberler